Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DUonfW8X4AAxlLq.jpg

Ndiaye kalıp sol bek gelmesi kuşkusuz en iyi senaryo ama sanmıyorum

kaç gün kaldı transferin bitimine? nereye gidiyor artık, Sezon sonu satma sözü ver oyuncuyu ikna et çok zor bir şey değil, Yönetim ile hoca dünden razı oyuncuyu satmaya fazla gündem yaptılar. Bu çocukta top oynamak istiyor sonuçta. İşi uzatıp ergenliğe vurmaz dünya kupası oynayacak. Ben 3 senedir gördüğüm kağnı orta sahalara geri dönmek istemiyorum. Selçuklu donklu tolgalı ortaalana geri dönersek şampiyonluğu unutsunlar. Bruma da gidecem gidecem diye tutturuyordu onu zapt ettik bir şekilde tüm sezon verim aldık. Sezon sonu kontrat uzatmadı ve gitti. Hedefi olan topçu yatışa geçmez. Oyununa bakar.

Ndiaye konusunda klüp çaresiz kalmış olabilir. Oyuncu ve menejeri gecikmiş ödemelerle tehdit etmiş olabilir yoksa terimin bu durumda yollamayı kesinlikle düşünmezdi bence.

Ndiaye öyle veya böyle ikna edilmeli

Kendisi en önemli oyuncularımızdan birisi

Son düzenleme:
Dünkü maçta lato'nun oyunu gösterdiki gerekirse carol gelsin yada alt yapıdan adam alınsın ama yinede o yeteneksize kalmasın sol bek

Ndiaye kalırsa şu saatten sonra en büyük transferimiz olur bide vasat üstü bir sol bek kiralansa fıstık gibi olur

ndiaye numara kalirsa is basarmis gibi göserip diger transferleri unutturuyorlar cakallar :D

Tolga-Fernando iş yapar ama biri sakatlanırsa Donk yahut Xelçuk oynayacak bu da sıkıntılı. Belhanda sol kanatta daha iyi bir performans ortaya koyacağını düşünmekteyim.

Kısacası Ndiaye giderse yerine mutlaka biri gelmesi lazım. Göztepenin aldığı Poko gibi biri mesela.

Yav neyi anlamıyorsunuz terim selçuku oynatmak istiyor ndiayeyi de taraftarın önüne atıtolar işte

Yav neyi anlamıyorsunuz terim selçuku oynatmak istiyor ndiayeyi de taraftarın önüne atıtolar işte

Tabii canım, ilk yaptığı değişiklik devre arasında Selçuk'u oyundan almak olan Terim Ndiaye'yi göndermek istiyor. Hatta bunun için A.Albayrak ile birlikte gecenin bir yarısı Ndiaye'nin odasını basıp "Topla eşyalarını kamptan ayrılıyorsun." demişler. Ndiaye'ye kalmak için çabalamış ama Terim taviz vermemiş ve göndermiş.
Yazıklar olsun F.Terim'e. Futbol direktörlüğü döneminde serbest olan yabancı sınırını kısıtlamaya çalışmasından belliydi zaten.

Tabii canım, ilk yaptığı değişiklik devre arasında Selçuk'u oyundan almak olan Terim Ndiaye'yi göndermek istiyor. Hatta bunun için A.Albayrak ile birlikte gecenin bir yarısı Ndiaye'nin odasını basıp "Topla eşyalarını kamptan ayrılıyorsun." demişler. Ndiaye'ye kalmak için çabalamış ama Terim taviz vermemiş ve göndermiş.
Yazıklar olsun F.Terim'e. Futbol direktörlüğü döneminde serbest olan yabancı sınırını kısıtlamaya çalışmasından belliydi zaten.

Valla usta ben onu bunu bilmem anlamadığım husus yahu dünkü kadro neydi latovlevici ne tolga ne Serdar nerde sol beke yoksa Linnes niye oynamıyo yasin belhandadan iyi mi

Antalyaspor’un transfer yasağı alması Antalya’nın menfaatine olmuş.Zira Hamza yine yerli çöpleri doldurur kulübü pttye yollardı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla usta ben onu bunu bilmem anlamadığım husus yahu dünkü kadro neydi latovlevici ne tolga ne Serdar nerde sol beke yoksa Linnes niye oynamıyo yasin belhandadan iyi mi

Hataları vardır elbette, olacak da ama Ndiaye konusu üzerinden hocaya vurmak yanlış. Transfer döneminin bitmesine bir kaç gün kala gitmesine kesinlikle karşı çıkacağı 3-4 adamdan biridir Ndiaye.

Senin anlamadığın husus futbol sanırım.Linnes'in Lato'dan hiçbir farkı yok.Tolga oynamayacak da kim oynayacak Fernando-Ndiaye yokken?Serdar'ın yerine oynayan Denayer maçın adamı.Yasin de Belhanda'dan iyi evet performans açısından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt