Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi linnesin latodan ne farkı var zaten Linnes temposu ile latoyu ezer linnes düzenli oynasa sol bek derdimiz olmazdı hücum yönğ çok etkili lato çizgiye inemiyor daha

İnse dönemiyor, orta açamıyor. Hiçbir halta yaramıyor ve çoğu atakta top latoda kalıyor çıldırıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes Latodan 100 Kat iyi yaw,Linnesin Kayseri maçında Gomise attığı pası Lato Gs kariyeri boyunca antrenmanda atamaz

ndiaye kaldı gibi

evra+kiralık caicedo please

Stoke City, Badou N'diaye için Galatasaray'a resmi teklifini yaptı ancak iki kulüp henüz anlaşma sağlayamadı. [Sky Sports]

herkes latoya saldiriyor ama ben marianoyuda pek iyi bulmuyorum son maclar onun ortalarda hep bosa.
defansif anlamda latodan kötü.
bi gidip geliyor iste.
paslari filan idare ediyor, ilk geldigi gibi kesinlikle oynamiyor cosku filan vardi.
aslinda lato defansif olarak okadar kötü degil cokta bos kalabiliyor kanatta ama cok büyük bir eksigi var her attigi pas veya orta rakibe gidiyor nedense.
ama kesinlikle ilk 11in beki olamaz tabiki.

Çok talihsiz bir yorum lato defansif olarak nasıl kötü değil ben evde kumandayı kırdım bu adam yüzünden bana göre tarihimizin en kötü transferidir o derece ..

Ndiaye kalsın lan Fernando-Ndiayesiz orta saha ile Osmanlıya 45 dakika hakimiyet kuramadık

Lato 10 üzerinde -10bi adam temposu yok top tutamıyor orta kesemiyor adam leş

Sol bek kesin almamiz lazim. Lato ile olmaz orasi. Buyuk maclarda sikinti yasariz. Atif Chechou bile madara eder Latoyu

Carole da copun onde gideni ama madem oyuncu alacaklari filan diyorlar carole tek gozuyle latodan iyi oynar. Ortalari ara sira tehlike yaratiyordu en azindan

Ben Ndiaye'ye gitti gozuyle bakiyorum, teklif 16 milyon, zorlasan 18-19 milyona kadar cikarlar ama bizimkiler o isleri beceremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt