Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok talihsiz bir yorum lato defansif olarak nasıl kötü değil ben evde kumandayı kırdım bu adam yüzünden bana göre tarihimizin en kötü transferidir o derece ..

hicte degil, baktigin zaman mariano ondan bile kötü defans yapiyor.
dün yine adam bi fake yapip yanindan siyrildi.
her macta öyle calim yiyor.

Bu ssk nedense sadece Galatasaray’a haber yapılıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hicte degil, baktigin zaman mariano ondan bile kötü defans yapiyor.
dün yine adam bi fake yapip yanindan siyrildi.
her macta öyle calim yiyor.

Lato ile mariyi mi kıyaslıyoruz :) bu daha talihsiz adam 2 maç formsuz olabilir bu takımın kaleden sonra tahtaya yazacağın ilk isim mari dir.

Stoke City, Ndiaye için 16M € teklif etti. Galatasaray, 18M €'ya satabileceklerini iletti. Eğer anlaşma sağlanırsa, bu paranın 11M €'suyla futbolcuların alacakları ödenecek. Ardından 18M ₺'lik SSK vergi borcu ödenecek. Geriye kalan parayla transfer yapılacak. (BiP Spor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Habere gel :) manav ve market e de yazdırmışız sonrada onları ödeyeceğiz..

Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin Futbolcu kiralayin

3 gun kaldi

yilmaz-vural-inancli.gif

Fernando dönünce ortasahaya sertlik gelir ama Tolga Fernando ikilisi kesinlikle olmaz. Selçuk'un 5 sene önceki hali olsa transfere falan gerek olmazdı ama bu durumda şart. Tolga top çıkarma konusunda çok yeteneksiz. Bize şampiyonluk için kesin bir 8 numara lazım

Fernando-Tolga neden olmaz?? Bence olur.. Dun Tolga bence takımın en iyilerinden biriydi.. Zaman zaman salakca hareketler yapsa da.. Hoş bunu Ndiaye de yapıyordu..

Ben ideal ikili demiyorum ama bu olayı takım içinden cozeceksek en iyi çozum Fernando, Tolga olur..

ssk borcu ne ya hiç güleceğim yoktu daha ne saçmalıklar var kim bilir

burak elmasa aglayan pikachu gifi göndersem solbek alırlar mı

Valla transfer durumumuzu düşündükçe içim kararıyor

Transfer yapamadığımız gibi birde üzerine Ndiaye 'de gidiyor

Kafayı yiyecem Dursun nasıl bir enkaz bıraktın arkanda ?

Aykut Kocaman: "Bizim acil durumumuz stoper. Forvet değil. Bir forvet daha bir forvet daha alarak zannediliyor ki daha fazla gol atacağız. Olmuyor öyle bir şey."

Bir yandan bu Bir yandan da 2 forvet varken 3. Isteyen Hoca'miz. Işte laf edenler anlasin değerini

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt