Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18m bonservis 1.1m oyuncu alacagi 1.5m osmanliya bonus dusunulunce cok iyi transfer ama 2 gun kala olmasi cok can sıkıcı

Son düzenleme:
umarim sabah aksam calisiyorlardir bi orta saha bi sol bek almak icin
forveti düsünmüyorum bile artik

Belhanda zuu werderbremen plase nice 10 milyon euro

352j7gx.jpg

2 gunde asamoah yetisir yabanci, gerisi yalan. Menajer,kulup imza. Olasiliklar degil gercekler lazim

Asomoah+Holebas kısa sürede almamız gerekiyor, Asamoah orta saha da oynar N'diaye yerine.

holebas taraftarla sıkıntı yaşamış alın işte allahim ya para yok falan bahane

Hayri

Belhanda ya nice ya werder b. Diyorum. 10 milyon euro dedikodusu var. Para ya para demiyoruz masallah. 30 milyon euro harcadik 30 milyonu 2 oyuncudan cikarcaz galiba.

Ben olsam finansal fair play adina bunu yaparim. Asamoahi alir. Gelecek sene sonu icin transfer yasagi yemem. Bjk,basaksehir rakip olur. Ft ilede icerde gomeriz biter

Yerine biri gelmeyeceği için Ndiaye'yi satarak çok büyük yanlış yapıyoruz

Sabah is zamani.

Neyse allah tan ayin 31 i hafta ici. Transfer olursa bizim yoneticeler tatilde diye unutmaz.

Asamoah black lion loadinggg...

19 m çok iyi para. Yönetim oyuncuların maaşları için ek kaynak yaratıp bu paranın ciddi kısmını transfere ayırmalı. En azından 5'i Gomis, Feghouli, Maicon, Mariano gibi önceliğimiz olan adamların maaşlarına gidecekse kalan 14'le sol bek ve ön libero transferi yapılmalı. Kalan oyuncular için de yönetim bir kaynak yaratmalı. Eğer Ndiaye yerine adam almazsak kafamıza sıkmış oluruz. Dün gece maçın ilk yarısını izleyenler de anlamıştır zaten demek istediğimi.

Ndiaye kalsın ve sol bek almayalım razıyım. Denayer veya Linnes'i monte edip bir şekilde idare etmeye çalışırız. Zaten şunun şurasında bitime 2 gün kalmış, 2 gün vermezsen bu iş bitiyor. Asamoah'ı Juventus oyuncu gitmek istemesine rağmen yerine adam olmadığı için ısrarla vermedi misal. Oyuncu isteyebilir ama kulüp onaylamadıkça transfer asla gerçekleşmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt