Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapıp edip bir solbek bulmalıyız.

Lato ile 1 maç dahi kötü olur. Son maç neler yaptı öyle ya. Sabri yapsa bir maç Allah korusun tribünden inip tokatlardı millet.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne yapıp edip bir solbek bulmalıyız.

Lato ile 1 maç dahi kötü olur. Son maç neler yaptı öyle ya. Sabri yapsa bir maç Allah korusun tribünden inip tokatlardı millet.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne diosun yani, inip tokatlasınlar mı latoyu.

Orta sahaya takviye olmadan N'diaye satılamaz , dolayısıyla Asamoah transferi de yatmıştır.

Bu mesaj karadelik içermektedir.
asamoah aslen 8 numara oyuncusudur.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

bana kalırsa ndiayenin durumunun bitmesini bekliyorlar.
alternatifler hazır.
veya ben bu şekilde olmasını istiyor gibiyim :)

asamoah aslen 8 numara oyuncusudur.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

bana kalırsa ndiayenin durumunun bitmesini bekliyorlar.
alternatifler hazır.
veya ben bu şekilde olmasını istiyor gibiyim :)
bence dımdıslak kalacağız artık neremizden çıkartırız bilemiyorum.

nice eğer o paraları verebilecek olsa zaten sene başı alırdı.

16d47ce243d47222756ed0f54e9ce0e3.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

maaşlar cok yüksek yav.sene sonu yeni gelen futbolculara asla böyle bi maaş ödenemez....

Badou N'Diaye'den gelen para ile önce maaşlar ödenecek sonra Sol bek + Fellaini alınacak. (A Spor)

Fatih Terim, Bayern Münih sol beki Juan Bernat için bir görüşme daha istedi. Bu transferde sorun çıkarsa Gladbach sol beki Wendt diğer aday. (AMK-Özel)

yine müthiş bilgi kirliliği var,yalan haberler...skysports daha dün anlaşılamadı dedi.ali naci ve diğerleri ndiaye ile beraber kendini de satmıs coktan

OGC Nice'nin gözü, kulağı Belhanda'da. Nice, eski 10 numarasının dönüşüyle yakından ilgileniyor. [Nice Matin - Yerel]

cyprien+lusamba lütfen

Gun gecmiyor ki dursunun uc bes pisligi cikmasin,bence ibra edilmemeli verdigi paraya blone koydurulmali ya edilecek o kadar kufur varki ceza yemek istemiyorum,eger kufur bir saatligine felan açılırsa biri beni mentionlasi gozunuzu seveyim is guc derken atlamayalım

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt