Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.601
- 2.182
- 1.748
birkerede transferler kampa yetişse ne olur sezon başı böyle sezon ortası böyle hep son anda transferler yapılıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu artık bir ders olsun bize transfer konusu kesinlikle son ana bırakılmaması gereken bir şey. Bu hafta nasıl geçer ne gibi bir kadro planlaması ile yola devam ederiz bilmiyorum ama yaz transfer dönemi için çalışmaya hemen başlamak lazım Meyer-Asamoah-Cabaye-Bernard-Khacheridi gibi adamlar için ön protokol imzalatmaya çalışalım artık ...
Cok guzel olurdu. Valencia gecen sene 10 milyon euro'yu cok buldugu icin almadi diye hatirliyorum. Jorge Mendes ne kadar ister bilemiyorum ama Ndiaye satilacaksa 6-7 milyon euro gozden cikarilabilir onun icin.Reis Fernando-Danilo ikilisi fena olmaz mıydı![]()
Cok guzel olurdu. Valencia gecen sene 10 milyon euro'yu cok buldugu icin almadi diye hatirliyorum. Jorge Mendes ne kadar ister bilemiyorum ama Ndiaye satilacaksa 6-7 milyon euro gozden cikarilabilir onun icin.
Cyprieni alamazsınız. Sırf biz değil başka bir takım da yüksek paralar vermeden alamaz.Takvim gazetesinde de yazıyordu bugün bu haber gerçekse eğer Belhanda 'da Favre 'ye ve Nice 'e dönmek isteyecektir
Ndiaye 'den gelen paradan Belhanda 'nın üzerine 4-5 milyon € verip Cyprien 'i alalım kalan paraya bir sol bek al geri kalanı da takıma dağıt
meyer bu takıma cok yakısır ama ikna için ciddi şeylerle önüne gidilmeli.istediği yıllıgı alabilir,belhanda gibi biri alıyosa...zaten iyi yıllık ücretler performansının iyi olacagı belli olan net futbolculara verilmeli.meyer yıllık 3 milyon alsa kim ne der?bu sezon cok da iyi....ve genç ve yıldız....belhanda belirsiz biri.
Cyprieni alamazsınız. Sırf biz değil başka bir takım da yüksek paralar vermeden alamaz.
yazmayın artık bu adamın ismini.
Cok guzel olurdu. Valencia gecen sene 10 milyon euro'yu cok buldugu icin almadi diye hatirliyorum. Jorge Mendes ne kadar ister bilemiyorum ama Ndiaye satilacaksa 6-7 milyon euro gozden cikarilabilir onun icin.
Dogru bir yatirim olur, hem fizik olarak guclu hemde teknik kapasitesi yuksek bir oyuncu. Ileriye donuk guzel bir yatirim olabilir, Ndiaye 16-17 milyon euro ediyorsa Danilo bir iki seneye 20-25 milyon euroluk bir fiyata satilabilir. Ndiaye den gelen paranin bir kismini Danilo icin harcarim, diger kismi ile de oyuncularin maasini odersek sorun kalmaz diyorum.Bu sezon Sporting'e(emin değilim Benfica'da olabilir 2 gol attıydı) karşı oynadığı bir maça göz atmıştım neredeyse tek başına aldı maçı çok iyi yetenek keşke çöksek
scout ekibi brumayı bulduysa daniloyu da aldırır herhalde.bruma ile ilgili ilk haber nisan 2013te cıktı.ayrıntıya kadar hatırlıyorum.
G.Saray'ın Portekiz'de izlettiği isim o mu? - Galatasaray hayır scout buldu.nisan 2013Bruma yı scout falan bulmadı ..Scout un bulacağı adamın ismini duymamamız gerek..
Bruma Türkiye de yapılan ismini hatırlayamadım gençler dünya şampiyonasında pogba ile birlikte en iyi çıkış yapan topçuydu..
Scout un bulmasına gerek yok zaten patlamıştı..
Adam 10 milyon euro ua geldi scout luk bi transfer değil bruma
taraftar yapıyo zaten herseyi,burak elmasta sürekli taraftarla iletişimde.akraba olduk yönetimleşimdi siz başladınız danilo dan bahsetmeye ,1-2 saate kalmaz haberi düşer sosyal mecralara
sonra danilo beklemeye başlarız
G.Saray'ın Portekiz'de izlettiği isim o mu? - Galatasaray hayır scout buldu.nisan 2013