Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernati adamlar yazin isterse 20 milyon dan fazlaya satarlar. Zaten Pep onu cok istiyordu ve o isterse parayi basar Man City ve alir adami. Bize simdi niye kiralasinlar oyuncuyu?

Getirin sol beke 5 aylina Holebasi kücük paraya ve geri kalan parayla bir orta saha alin

Lan ne Bernati, yönetim taraftari oyaliyor yada gazeteciler agir salliyor. Bernati Bayernden almayi birak, devre arasi Bayernden futbolcu almak imkansiz. Neyin kafasini yasiyorlar bunlar?

Bayern birakmak istese ispanyadan kulüpler alirdi, bir cok kulüp beklemede kendisi icin.

Ndaye satılsın para lazım dedik de kardeş Mbia falan ucuza adam alınıp monte edilecek diye yazdık,Osmanlı bile delik deşik etti ortasahayı transfer olmassa ilk havlu atan biz oluruz bjk falan havlu atçak diyenler falan kendi takımlarının halini göremiyorlar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DUx-bdqXUAAJlxf.jpg

Ozan Tufan bonservisini alirsa gelsin derim, Fatih hoca ile farkli bir Ozan izleyebiliriz.

:D

Ulan çok mu zordu Evra ve Fellainiyi getirmek,sezonu sattı yeni yönetim kimse gelmezse kimse kusura bakmasın

İzlandalı abi gelsin bize işine sadık yürekli adamlar lazım. Serdar Gürler geldiği anda Yasinle kanki olur nargile+101 keyfi yaparlar.

holebas+mbia gelsin tamam lan

Yavaştan Fernando'nun partnerinin Tolga-Selçuk-Donk'tan kimin olacağı hususunda tartışmalara başlayalım renktaşlar :red:

Lan ne Bernati, yönetim taraftari oyaliyor yada gazeteciler agir salliyor. Bernati Bayernden almayi birak, devre arasi Bayernden futbolcu almak imkansiz. Neyin kafasini yasiyorlar bunlar?

Bayern birakmak istese ispanyadan kulüpler alirdi, bir cok kulüp beklemede kendisi icin.
sanki normal bi oyuncu istiyoruz basın kolpaya alışmış Bernatı almak imkansız adamlar gözden düşmüş adamları bile elden çıkarmıyo buraya hayatta göndermezler

Carole+Mbia olsun bari

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan veya Serdar gibi oyunculari isteyenlerde sirf Terimi elestirmemek adina istiyor görünen o. Bunlarin ne mal oldugu ortada.

Terim hala transfer yapmayi ögrenememis demek, tabi haberler dogruysa. Tudor ne güzel kadro birakti, 2 ayda icine edecek Terim ve Albayrak ikilisi.

evet Nazifoglu da konusmaya baslamis yine

sanki normal bi oyuncu istiyoruz basın kolpaya alışmış Bernatı almak imkansız adamlar gözden düşmüş adamları bile elden çıkarmıyo buraya hayatta göndermezler
Aynen, adamlar siradan oyuncu saniyorlar Bernati. Adam 24 yasinda ve her ligte oynayabilir. Bu gazetecilerin yatacak yeri yok be, birsey bilmeden para kazaniyorlar.

Ozan iyi olurdu ama alamayız. Aziz madde koydurur feshine bize gelemez. Hüllede olamaz o iş bitti. Bir sezonda 3 takımda oynayamıyorsun. Emre Çolak hamlesi bekliyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt