Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen, adamlar siradan oyuncu saniyorlar Bernati. Adam 24 yasinda ve her ligte oynayabilir. Bu gazetecilerin yatacak yeri yok be, birsey bilmeden para kazaniyorlar.
dediğin gibi en az 20 milyon eder aşırı yetenekli bir oyuncu ve bayernde oynuyo evertondan niasseı bile alamadık bernatı mı alcaz yalan haberle bayar Ali Naci engelledi zaten beni yalancı dediğim için :D

Iste bu yuzden yonetimlere talip cikmiyor

dursundan seni kurtarmis , elinde sgk , vergi ve 4 aylik futbolcu maasi yuku bulmus yonetim

ve mesajlara bak , ben olsam ben de talip olmam

Basinda cikan isimlerin hepsi cöpün önde gideni.

Mbia, Ozan, Serdar, bu nedir arkadas? Tudorla birlikte cöp transferlerden kurtuluyoruz derken, Terim ve Albayrak icine edecek yine.

Holebas neden veto edildi yav. Gelse çok net takviye olurdu. Kiralık + opsiyon koyup almak çok mu zordu?

fernando-gökay güney olsun ortasaha bari

Ozan ve Serdar transferlerine karsi cikanlara soruyorum
Fatih Terim adam eder yav neden gelmelerini istemiyorsunuz?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya böyle mantik mi olur Yusuf, beni de alsin futbolcu yapsin o halde. Yetenek bir yere kadar, yetmeyince yetmiyor iste. Serdar ve Ozan bu düzeyde oynayacak adamlar degildi. Her oyuncuyu adam edecekse, zamaninda Yigit Gökoglani da etseydi.

Serdar Gürler'in menajeri Erdem Karagöl: "Serdar, Fatih Terim'i çok seviyor ve saygı duyuyor. Fakat fotoğrafı sosyal medya sorumlusu paylaştı. Serdar da geri çekmek istemedi. Paylaşımın transferle ilgisi yok." (Futbol Arena)

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Keşke yapsak ama şu durumda bence çok zor.
evet orta derecede bi paket bu daha olası transfer paketi şudur mbia(yaşından dolayı) - 6 aylığına holebas yada uğur çiftci (istemesem de Terim isticek) - Serdar Gürler ( forvette oynuyo diye)

En iyisi Ndiayeyi satip hic transfer yapmamak. Cöplere verecek paramiz yok. Coluk cocuk bayram etsin diye transfer yapilmaz.

35_Nagatomo.jpg

N a g a t o m o

Fatih Terim'i çok severim sayarım bizde yeri ayrıdır. Fatih Terim denilince akan sular durur Türkiye'nin en büyük hocası Galatasaray'ın simgelerindendir. Ama tabi bu eleştirilmeyecek anlamına gelmez. Fatih hocamızın çok vasat transferini gördük. En yakın örneği Amrabat Dany vs gibi adamlar. Fatih hoca taktik motivasyon ve saha içinde mükemmel görüsünse de bence transfer konusunda bu kadar iyi değil. Eğri oturup doğru konuşmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt