Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan Tufan Bursadayken iyiydi

Badounun yerine kimseyi alamazsak bari o gelsin

Yerini dolduramaz ama 6 ay idare ederiz artık

Donk yahut Xelçuktan daha iyi bir performans ortaya koyar

Galatasaray yeni yönetimi cehennemi devralmış. Buz dağının görünen yüzünü gördük sadece. Eleştiriler çok insafsızca.

Galatasaray Ndiaye yüzünden şampiyonluğu kaybedecekse lanet olsun öyle şampiyonluğa zaten. Amma da kafanızda büyüttünüz. Ndiaye gitse, sol bek dahil transfer hiç yapmazsak bile ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Medya denen kanserden çok etkileniyorsunuz!

Muslera

Mariano - Maicon - Denayer - Nagatomo

Tolga - Fernando

Rodrigues - Feghouli - Yasin

Gomis​

Hem Ozan ve Mbia ne alaka, Ndiaye ile alakasi yok bu oyuncular. Ikisi Fernando profilinde oyuncular.

Mekanın yeni sahibi <3

261220172251515999976_2-41.jpg

He simdi de Nagatomo..

Cöp dönemi basladi demek. Yaz döneminden cekinmeye basladim simdiden. Cöpler dolacak takima.

ben oynayım bari fernandonun yanında beni transfer edin @GALATASARAY SK

japon ne yaw yemeklerimize alışması 3 ayı bulur adamın sadece. Bize kuzeyli ya da afrika yahut güney amerikalı adaptasyon sorununu kolay aşacak heriwler gerek. Riske lüzum yok. Alıcaz oynamayacak sonra.

Galatasaray yönetimi, Ndiaye’nin bir sonraki satışından yüzde 15 pay alma konusunda Stoke City’yi ikna etti. (Habertürk)

Dogru ise cok ama çok Iyi

Yav hoca koy konyaspor macina gökayi ,barisi veya celili...2012 de ki emre colak ve semihte oldugu gibi kazaniriz birini

@ertansuzgun

Serdar Gürler, Galatasaray'da haberleri doğru değil. O paylaşım Serdar'ın sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılmış ve Serdar da hocayı çok sevdiği için kaldırmaya gerek duymamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt