Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Obaaaaa nagatomo

?*Inter'in 31 yaşındaki Japol sol beki Yuto Nagatomo'nun Galatasaray'a transferi kısa sürede tamamlanabilir [SN24]

Orta saha alinacaksa nagatomo yeterli

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çemişgezek Spor Kulübüne cevirdin iyice ortaligi. 4.lig topcusuyla falan bizim ne isimiz olur. 100 defa dedik adam akilli birini almayacaksaniz kimseyi almayin diye. donklar, tariklar, cavandalar, caroller, endoganlar elde patladi iste kontratlari bitene kadar kaliyorlar sonra. cöp alacaklarsa da 6 ay sonra gidecek sekilde alsinlar.

yaw abartma Murat çemişgezek filan, dediği oyuncu bayağı iyi. u17 nin jenerasyonlarının en iyisi hatta. Yatırım hamlesidir. Emre belözoğlu da zeytinburnundan gelirken çöptü öyleyse bu mantıkla

Obaaaaa nagatomo

������*Inter'in 31 yaşındaki Japol sol beki Yuto Nagatomo'nun Galatasaray'a transferi kısa sürede tamamlanabilir [SN24]
Kötü oyuncu değil, hele hele Lato'dan sonra zaten gözümüze Marcelo gözükecektir. Ama gerçek şu ki; vasat bi herif. Çoğu kişiyi tatmin etmez. Yaşı da var, 31. En az 3 yıllık kontrat yaparlar min 2.5M'dan...
Hayır karşı çıkmam artık bu saatten sonra ama, niye sürekli +30 yaş oyunculara bakıyoruz onu anlamıyorum. Hani Mariano gibi biri olsa gözarda edeceğim de, vasat oyuncunun teki Nagatomo...
Çok mu zor Güney Amerika'dan bi tane sol bek bulmak? Bu takımın scout ekibi ne iş yapar?

Gerçi bence artık hiçkimse gelmez o ayrı konu. Yalan haber olması muhtemel...

Hoca sol bekde sağ ayaklı oyuncu istrmiyorum diyor ama nagatomo genelde sağ ayağını kullanan bir oyuncu nasıl olcak.

Tudorun iliski konusunda zayif oldugunu biliyoruz. Ve mantikli düsünürsek söyle tablo cikiyor ortaya:

Sezona yeni takim olarak gazla iyi basladik ve oyuncular parasini alamayinca, önemli kismi performans konusunda düstü. Tudor bu konuyu iletisimle cözmedi, kendisi cünkü sert ve net biri. Bu yüzden önemli maclari cok kötü oynayarak bitirdik. Paralarini alsaydilar kazanirdik demiyorum ama en azindan daha iyi oynardik.

Sonra Terim geldi, ayni oyuncular parasini alamiyor hala.. Terim durumu oyunculara anlatti ve bazilarini yeniden motive etti.

Kisaca, oyuncularin bir kismi paralarini alamadiklari icin boykot yapinca, günah kecisi Tudor oldu.

mantikli dusununce bu mu ortaya cikti? 4 aylik alacak ekim kasim aralik ocak oluyor. Bizim trabzonla baslayan surecimiz 29 ekime denk geliyor. Oyuncularin alacagi ekimde baslamis olsa 1 aylik vardir en fazla.bunun icin tudoru yediklerini mi iddia ediyorsun yani? Tudoru nasil aklayacagimizi sasirdik

bu mucizeye ihityacımız var ,emre ve semih gibi birini kazanacaksak...o dönem emre çolak gençlerbiriği maçının 2.yarısında oyuna girip iyi oynadı,ertesi hafta formayı kaptı.gökhan zan sakatlandı,servet cezalı falandı galiba.mecbur semihe şans verildi kayseri maçında.

Şu bayern'in sol bekini filan kiralasak bari.
Fena bir isime benzemiyor.
Kendi ispanyol haliyle hücum sorunu yaşatmaz üstüne birde almanyada defans sorununu da çözüp pozisyon almayı da öğrenmiştir.

Adam akıllı yönetici olsa 6 aylık kiralayıp gelir.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

nerde imkansız var,onun peşine düşüyoruz.neden bu kadar kara sevda meraklısı bu takım anlamıyorum :/ aysal döneminde cool ve seksiydik

Bernat'i falan gecin yaw Bayern birakmaz

Biraksalar isteyen tek Kulup biz olmayiz

:asd22:

UnconsciousGreatDesertpupfish-size_restricted.gif

"Ndiaye gitmek istiyor ne yapalım" kadar saçma bir bahane görmedim ben. Bütün yaz Asamoah'ın "Galatasaray'a gitmek istiyorum; beni bırakın" haberlerini okuduk. Ama Juventus yerine adam koyamadığı için ya da başka sebeplerden dolayı transfere izin vermedi ve Asamoah takımda kaldı.

Şimdi Ndiaye gitmek istiyor. Sen adama "bir yere gidemezsin, bu sezonu bitireceksin. Şampiyon olmamız lazım" demelisin. Baskını ağırlığını koyacaksın. Bunun üzerine "adam oynamaz ki" argümanları gelecek. Yaz sezonunda transfer olmak istiyorsa paşa paşa oynamak zorunda. Kasıtlı oynamadığını, kötü oynadığını da düşünüyorsan 90 dakikayı vermezsin. Kısacası o oyuncuyu her türlü oynatırsın! Gitmek istemesi bahane falan olamaz.

"Ama para yok. Bittik biz ve 15 milyon bize çok iyi gelecek" diyorsanız o ayrı. Çıkın mertçe söyleyin. "Gitmek istiyor ne yapalım" diyerek ne kendinizi ne de Galatasaray markasını küçük düşürmeyin!

Onu Dursun’a söyleyeceksin. Bu adam da çocuk oyuncağı değil. Önce gitmene izin veriyoruz diyip 10 gün sonra gidemezsin denmez. Adamı bağlamaz yönetim değişikliği falan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Badou için 6 ay sonrasına anlaşılsa ne iyi olurdu yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt