Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Lato'yu gören alt yapıdaki sol bekler intihar etmek istiyor olabilirler, daha ne kadar kötü olması gerekiyor ki fırsat gelsin

Beşiktaş, Cyle Larin'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Başakşehir: Arda Turan - Rijad Bajic
Galatasaray : -
Fenerbahçe : Paletta (?)
Beşiktaş : Domogoj Vida - Vagner Love - Larin
Trabzonspor : Filip Novak

Hiç transfer yapmayan galiba biz olacağız ve çok önemli bir oyuncu kaybettik kötü bir dönem oldu rakipler güçlendi biz zayıfladık

Ya ne kadar gereksiz insanlar var, Uganda Haber Ajansı kıytırık bi futbolcu ismi atıyo memnuniyetsiz salaklar hemen atlıyo aoaoaoao Terim transferi bilmiyo aoaoaoo yine çöpler dolacak. Bence siz transfer döneminde bi kliniğe filan yatın topluma da zararsınız kendinize de.
Valla kusura bakma ama FT gercekten transfer den anlamiyor... Bunu 96 li yillari dahi tecrube etmis biri olarak soyluyorum... FT iyi hoca ama transferlere karismamasi lagzim, karistiginda siviyor!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu yaşananlar yüzünden yeni yönetimi suçlayanların aklı mı yok, vicdanı mı yok bilemedim. Adamlar resmen bombayı kucaklarında buldu. Ne yapabilirlerdi? Tek eleştiri getirilebilecek şey herşeyi çıkıp açık açık konuşmaları. Bu kadar şeffaflık bu ülkede doğru sonuç vermez, imajını kötü etkiler. Ülkemizde kurumsal iletişimde "kol kırılır yen içinde kalır" sözü en geçerli akçedir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2000 yilindan beri var bu bomba. Nasil bombaysa bi patlamadi gitti!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

841505.jpg

transfer haberlerini takip ederken ben

Senegal international Badou Ndiaye is hoping to arrive in England later today to complete a £15m transfer from Galatasaray to Stoke City.

But the move is subject to a work permit and a visa being granted.

This may be a stumbling block as Ndiaye hasn't played the requisite number of senior internationals for Senegal (60% over the last two years).

Personal terms have been agreed and I understand Ndiaye did not consider a move to Newcastle despite interest.

[FONT=&quot]Dinamo Zagreb, Werder Bremen'den Izet Hajrovic ile anlaşmaya vardı. Sağlık kontrollerinin ardından transferi bedelsiz olarak tamamlanacak.

Çakma Messi dolaşmaya devam ediyor.[/FONT]

Beşiktaşın ardından 2.yiz diye düşünüyordum kadro olarak şuanda Başakşehirinde ardında 3.yüz diye düşünüyorum artık

Terim e sallamalar başlamış.

Ekomonik olarak transfer yapacak imkanımız yok. Bunu görmüyormusunuz ?

Bjk ve Başakşehir net takviyeler yaptı. Bjk'nin Vida-Love, Başakşehir'in Bajic transferleri hemen katkı alabilecekleri transferler. Arda Başakşehir için psikolojik bir katkı verebilir ama sahada verimli olacağını düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gökmen Özdemir‏ @gokmnozdmr

25.03.2017 tarihindeki Galatasaray Mali Genel Kurulu ile ilgili dün bir bilgi paylaştım. Bu sabah divan kurulu başkanı İrfan Aktar aradı hakaret etti. Ben de sağolsun televizyoncu arkadaşlarımla konuştum. Görüntüyü buldum. Birazdan yayına vereceğim..

iste buuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt