- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.588
Şu Lato'yu gören alt yapıdaki sol bekler intihar etmek istiyor olabilirler, daha ne kadar kötü olması gerekiyor ki fırsat gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://youtu.be/uTic6vyI1qEUlan Citydeki rahatlığa bak tak diye 70 M çakıyor stopere 300 harcadılardı sene başında ona rağmen
FT effectHe simdi de Nagatomo..
Cöp dönemi basladi demek. Yaz döneminden cekinmeye basladim simdiden. Cöpler dolacak takima.
Valla kusura bakma ama FT gercekten transfer den anlamiyor... Bunu 96 li yillari dahi tecrube etmis biri olarak soyluyorum... FT iyi hoca ama transferlere karismamasi lagzim, karistiginda siviyor!Ya ne kadar gereksiz insanlar var, Uganda Haber Ajansı kıytırık bi futbolcu ismi atıyo memnuniyetsiz salaklar hemen atlıyo aoaoaoao Terim transferi bilmiyo aoaoaoo yine çöpler dolacak. Bence siz transfer döneminde bi kliniğe filan yatın topluma da zararsınız kendinize de.
2000 yilindan beri var bu bomba. Nasil bombaysa bi patlamadi gitti!Şu yaşananlar yüzünden yeni yönetimi suçlayanların aklı mı yok, vicdanı mı yok bilemedim. Adamlar resmen bombayı kucaklarında buldu. Ne yapabilirlerdi? Tek eleştiri getirilebilecek şey herşeyi çıkıp açık açık konuşmaları. Bu kadar şeffaflık bu ülkede doğru sonuç vermez, imajını kötü etkiler. Ülkemizde kurumsal iletişimde "kol kırılır yen içinde kalır" sözü en geçerli akçedir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satilsin da kurtulalım borç var ödeme yok şu bu satsinlar gitsin çocuktum mali sorun vardı 30uma geldim hala mali sorun varLevent Nazifoğlu: Takımı satışa hazırlıyorlardı. Bir Azeri grubu var diyorlar. (TRT Spor)
Satsinlar, iyi olur. Bizde dinozorlardan kurtuluruzLevent Nazifoğlu: Takımı satışa hazırlıyorlardı. Bir Azeri grubu var diyorlar. (TRT Spor)
Imkanimizin oldugu bi donemi hatirliyormusun? Ben 1996/2000 lerden beri hatirlamiyorumTerim e sallamalar başlamış.
Ekomonik olarak transfer yapacak imkanımız yok. Bunu görmüyormusunuz ?