Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.939
- 7.445
- 1.548
Bernat olursa harika olur. Ama tabi yine güçlenmeyecez orta sahada 1 tane çöpün oynayacağı garanti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orta saha leş oldu sen kalk taraftar olarak şarkı yaz ndiaye diye adamı el üstünde tut adam kalksın saniyesinde satsın ayrılmak istiyorum desin bu hainlik unutulmazBernat olursa harika olur. Ama tabi yine güçlenmeyecez orta sahada 1 tane çöpün oynayacağı garanti
Abartildigi kadar iyi degilmi
Hadi iyi degil diyelim, yine imkansiz. Bayern kolay kolay futbolcu satmiyor, bu dönem 3. sol bekleri satildi. Simdi de Bernati satacaklar, Bernat Türkiyeye gelecek 24 yasinda he?
Satılık değil, kiralık. Adamlar 10 milyon verdikleri herifi bize 5e verecek halleri yok. İşte insan bir umut belki kiralanır diye bekliyor.
orta saha leş oldu sen kalk taraftar olarak şarkı yaz ndiaye diye adamı el üstünde tut adam kalksın saniyesinde satsın ayrılmak istiyorum desin bu hainlik unutulmaz
hoppala..SON DAKİKA dimarzio nagatomoyu girdi.
Gianluca Di Marzio sur Twitter : "#Nagatomo diretto al @GalatasaraySK prestito da @Inter @SkySport #calciomercato"
Bu da çok sallıyor bizle ilgili. Buna kalsa Evra ok du.SON DAKİKA dimarzio nagatomoyu girdi.
Gianluca Di Marzio sur Twitter : "#Nagatomo diretto al @GalatasaraySK prestito da @Inter @SkySport #calciomercato"
yav şu almanyada yaşıyanlar kendılerını futbol ordinaryusları olarakmı goruyor anlamadım pek tamam bundesliga izliyorsunuz da bizde izliyoruz
Dünyanin en planli programli kulübü Bayern 10 gün icerisinde 2 sol bek satip, bu sezon 5 sakatlik yasayan Albaya güvenecek he?
Peki.
Di Marzio'dan 2-3 saat icinde Nagatomo haberi bekliyorum