Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 ay idare etsin . Nagatomo yu opsiyonlu kiralayacakmışız. Baktın tutmadı devam etmeyiz . Hiç oyuncu alamamaktan iyidir

Ikisini ve bunun üstüne Bernat sol ön icin bile alternatif Ribery sakatlaniyor diye.
4-3-3 oynayan Bayern takımında Bernat Ribery'nin alternatifi olarak mi düşünülüyor? Üstelik takımda James ve Coman gibi oyuncular varken. Mülleri bile saymadım.

Son düzenleme:
Nagatomo tam Japon Sabri. Linnes oynasin daha iyi yemin ediyorum. Nagatomo'yu begenen kesin Seria A maclarini 5-6 yildir izlememistir.

nagatomo dısında baska cöp kalmamısmı alacak adam kariyeri boyunca asisti golü yok gibi nerdeyse

Satın alma opsiyonlu kirala en iyisi . Açıkçası hiç alıcı gözle izlemedim bilmiyorum ne desem yalan olur , sevinmedim de . Lakin ne olursa olsun belli bir kariyeri var , sabri çıkarsa da almayız sene sonu gider. 1.5 gün kala alınacak risk vw kiralik olması da maddi olarak sıkıntı değil. Belki bir forvet ya da orta saha da kiralama çabası vardır kim bilir

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nagatomoyu sağ ayaklı biliyordum ben ama iki ayağınıda kullanıyormuş sol ayağını kullanamasa Terim istemezdi

Italya liginde baska cop oyuncu varsa onu da alalim bence. Yoksa rahat etmeyiz, sezon sonu yoksa kimi gondermek icin ugrasacagiz (!)

nagotomo nun ne gol ne asisti var son 4 yılda. Holebas işi niye olmadı yaw. Japonların adaptasyonu zor oluyor büyük risk arkadaş.

linç edilmiyceksem tolga'nın ndiayeden çok fazla farkı olmadıgını düşünüyorum,hatta tolganın ayak içi vuruş tekniği ndiaye'den daha iyi :)

4-3-3 oynayan Bayern takımında Bernat Ribery'nin alternatifi olarak mi düşünülüyor? Üstelik takımda James ve Coman gibi oyuncular varken.
Evet düsünüyor, sistem degisikligine gidiyor sürekli.

Robben/Ribery sürekli sakat, bunu yönetim de biliyor. Sadece Coman ve 10 numara Jamesle gidecek degiller safca. Begenmeyebilirsin ama gercek bu.

Nagatomo tam Japon Sabri. Linnes oynasin daha iyi yemin ediyorum. Nagatomo'yu begenen kesin Seria A maclarini 5-6 yildir izlememistir.

Latovlevici mi oynasın ? Linnes kim ya yanından giden adama müdahale etmekten aciz bi bek :D

Nagatomo pozisyon bilgisiyle bile bu çöp ligde iş yapar. Serie A'da 200 maçın üstünde oynayan adamı istemek çok sığ bi düşünce değildir sonuçta elde bu kadar kötüleri varken

Nagatomo 8 yildir inter'de oynuyor, hem sag bekte hem sol bekte oynayabiliyor, acik konusmak gerekirse 2-3 macini izlemisimdir okadar, sol bekte Dalbert ve Santon oldugu icin son maclarda sans bulmamis ve Dunya Kupasina gidebilmek icin baska takima gidip oynamak istiyormus. Kiralik gelecek zaten.

Lato'dan iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt