Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Bos isimlerle ugrasmasinlar iste. Transfer gerekmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralamak yine de akıllarına gelmiş , ya satin alsalardı? Buna da şükür demek ki onlar da güvenmiyor ki zaten izleyenler beğenmiyor. Videoya bakmıyorum ona bakarsak lato dünyanın en iyisi.nagotomo nun ne gol ne asisti var son 4 yılda. Holebas işi niye olmadı yaw. Japonların adaptasyonu zor oluyor büyük risk arkadaş.
nagotomo nun ne gol ne asisti var son 4 yılda. Holebas işi niye olmadı yaw. Japonların adaptasyonu zor oluyor büyük risk arkadaş.
Inan bana, 5 mac sonra bunu kim aldi diyeceksinLatovlevici mi oynasın ? Linnes kim ya yanından giden adama müdahale etmekten aciz bi bek![]()
Nagatomo pozisyon bilgisiyle bile bu çöp ligde iş yapar. Serie A'da 200 maçın üstünde oynayan adamı istemek çok sığ bi düşünce değildir sonuçta elde bu kadar kötüleri varken
JApon SAbri 55 giyiyo bideyanlış hamle bence. Başka alternatif bakılmalı.
inan edinInan bana, 5 mac sonra bunu kim aldi diyeceksin![]()
Az sabir.
Bernat işini ne kadar abarttınız la herif tüm yılı sakat geçmiş nerdeyse ve çokta matah bir oyuncu değil zaten ortalama üstü bir bek
çok ta matah oyuncu değil ne yaCity maçında izlemiştim, müthiş oynamıştı. Hatta Ederson’a inanılmaz bir golü var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunun beğenmeme ile ilgisi yok. Adamların tercih ettiği iki sistem var, 4-1-4-1 veya 4-3-3 ve bunlardan hiç birinde bugüne kadar Bernat değil ileri uçta, orta sahanın solunda bile tercih edilmedi. Çünkü o pozisyonda oynayacak alternatifi var adamların. En fazla belki bir maçta olmuştur, o da oranın alternatifleri de sakat veya cezalı olduğu için. Bu da tercih değil zorunluluktur.Evet düsünüyor, sistem degisikligine gidiyor sürekli.
Robben/Ribery sürekli sakat, bunu yönetim de biliyor. Sadece Coman ve 10 numara Jamesle gidecek degiller safca. Begenmeyebilirsin ama gercek bu.
Evet düsünüyor, sistem degisikligine gidiyor sürekli.
Robben/Ribery sürekli sakat, bunu yönetim de biliyor. Sadece Coman ve 10 numara Jamesle gidecek degiller safca. Begenmeyebilirsin ama gercek bu.
Inan bana, 5 mac sonra bunu kim aldi diyeceksin![]()
Az sabir.
tek asisti yok adamın golü bıraktım naısl bir sol bek modeli bu inamotonun sol bek versiyonune makatomosu yaw
lato daha iyidir
City maçında izlemiştim, müthiş oynamıştı. Hatta Ederson’a inanılmaz bir golü var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet Latovlevici oynasin. Yapmayacaktin ozm o transferi, yaptiysan simdi de katlanacaksin iste. Her dönem 10 transfer yapilmaz para yok iste, bunu iyi anlamak lazim.Latovlevici mi oynasın ? Linnes kim ya yanından giden adama müdahale etmekten aciz bi bek![]()
Nagatomo pozisyon bilgisiyle bile bu çöp ligde iş yapar. Serie A'da 200 maçın üstünde oynayan adamı istemek çok sığ bi düşünce değildir sonuçta elde bu kadar kötüleri varken
dünyada sol bek kıtlığı var bizim ligde çağ atlatır iyi izleyin baya iyi bek kardeşim ama zaten getiremezler munchen bırakmazYaw dünyanın en iyi sol beki yaptılar,Herif ortalama üstü bir sol bek işte zaten bu sezonu komple sakat geçmiş neredeyse,fazla abartmak milletin geninde var.