Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nagotomo nun ne gol ne asisti var son 4 yılda. Holebas işi niye olmadı yaw. Japonların adaptasyonu zor oluyor büyük risk arkadaş.
Kiralamak yine de akıllarına gelmiş , ya satin alsalardı? Buna da şükür demek ki onlar da güvenmiyor ki zaten izleyenler beğenmiyor. Videoya bakmıyorum ona bakarsak lato dünyanın en iyisi.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Latovlevici mi oynasın ? Linnes kim ya yanından giden adama müdahale etmekten aciz bi bek :D

Nagatomo pozisyon bilgisiyle bile bu çöp ligde iş yapar. Serie A'da 200 maçın üstünde oynayan adamı istemek çok sığ bi düşünce değildir sonuçta elde bu kadar kötüleri varken
Inan bana, 5 mac sonra bunu kim aldi diyeceksin :)

Az sabir.

Bernat işini ne kadar abarttınız la herif tüm yılı sakat geçmiş nerdeyse ve çokta matah bir oyuncu değil zaten ortalama üstü bir bek

City maçında izlemiştim, müthiş oynamıştı. Hatta Ederson’a inanılmaz bir golü var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet düsünüyor, sistem degisikligine gidiyor sürekli.

Robben/Ribery sürekli sakat, bunu yönetim de biliyor. Sadece Coman ve 10 numara Jamesle gidecek degiller safca. Begenmeyebilirsin ama gercek bu.
Bunun beğenmeme ile ilgisi yok. Adamların tercih ettiği iki sistem var, 4-1-4-1 veya 4-3-3 ve bunlardan hiç birinde bugüne kadar Bernat değil ileri uçta, orta sahanın solunda bile tercih edilmedi. Çünkü o pozisyonda oynayacak alternatifi var adamların. En fazla belki bir maçta olmuştur, o da oranın alternatifleri de sakat veya cezalı olduğu için. Bu da tercih değil zorunluluktur.

Son düzenleme:
Evet düsünüyor, sistem degisikligine gidiyor sürekli.

Robben/Ribery sürekli sakat, bunu yönetim de biliyor. Sadece Coman ve 10 numara Jamesle gidecek degiller safca. Begenmeyebilirsin ama gercek bu.

hocam gerçek olsa beğenmeyecek adam ama değil bernat ileride düşünülmüyor sen düşünüyor olabilirsin ama

Inan bana, 5 mac sonra bunu kim aldi diyeceksin :)

Az sabir.

Bernat gelecekse tamam,ama o gelmiyor bu gelmiyor ne olacak ? Latoya mı kalacaz. Osmanlı maçından sonrada dedim sol bek ve orta saha alınmazsa şampiyon olamayız. Şu durumda sol bek alsak bile orta saha olmayacağı için hala şansımız düşük gibi. Nagatomo 6 ay için orayı gayet iyi götürebilir.

Fatih terim sol ayaklı bek diye bas bas bağırırken ne nagatomosu yav

City maçında izlemiştim, müthiş oynamıştı. Hatta Ederson’a inanılmaz bir golü var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaw dünyanın en iyi sol beki yaptılar,Herif ortalama üstü bir sol bek işte zaten bu sezonu komple sakat geçmiş neredeyse,fazla abartmak milletin geninde var.

Latovlevici mi oynasın ? Linnes kim ya yanından giden adama müdahale etmekten aciz bi bek :D

Nagatomo pozisyon bilgisiyle bile bu çöp ligde iş yapar. Serie A'da 200 maçın üstünde oynayan adamı istemek çok sığ bi düşünce değildir sonuçta elde bu kadar kötüleri varken
Evet Latovlevici oynasin. Yapmayacaktin ozm o transferi, yaptiysan simdi de katlanacaksin iste. Her dönem 10 transfer yapilmaz para yok iste, bunu iyi anlamak lazim.

Eger Latodan cok daha iyisi gelmiyorsa bos yere para harcamak bizi daha geriye götürür. Nagatomo o cok daha iyi kategorisine girmiyor.

Japon Sabri ise derhal takımımıza kazandırılmalı.

Yaw dünyanın en iyi sol beki yaptılar,Herif ortalama üstü bir sol bek işte zaten bu sezonu komple sakat geçmiş neredeyse,fazla abartmak milletin geninde var.
dünyada sol bek kıtlığı var bizim ligde çağ atlatır iyi izleyin baya iyi bek kardeşim ama zaten getiremezler munchen bırakmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt