Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yuh be kardeşim. Nagatomo'ya da çöp dediniz ya başka bir şey demiyorum.
Linnes kim Nagatomo kim Allah aşkına?
Nagatomo vasat bir bek. İki ayağını da kullanabiliyor. Öyle çok müthiş bi bek olduğunu iddia etmiyorum ama çer çöp filan da değil. Bu ligde gayet iş yapar uyum sorunu yaşamazsa.
Ha benim tahminim çoğu kişiyi tatmin etmez orası ayrı konu, ama abartıldığı kadar kötü bir oyuncu değil. Vasatın tanımını doğru yapmak lazım. Çalışkan, görevini yapan, ikili mücadeleden korkmayan ama çok extrası da olmayan bi oyuncu.
Ha yanlışım varsa da düzeltsinler.
PL'de filan oynamıyoruz. Anamızın liginde oynuyoruz.
Ben en başından beri genç bi Güney Amerika'lı bek istiyorum. Ama 30 saatimiz kalmışken kimsenin bu adama burun kıvırma lüksü yok. Kiralık olarak çok iyi olur eğer iddia edildiği gibi ise.

Son düzenleme:
Nagatomo son 4 sezonda ligde 63 maca cikti, golu veya assisti yok

DUyvmqFXcAAB26B

Ne Latovlevicisi ya adam 6 maç daha oynarsa sözleşmesi uzayacak 1 yıl şu saatten sonra 1 dakika bile süre almamalı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Latovlevici oynasin. Yapmayacaktin ozm o transferi, yaptiysan simdi de katlanacaksin iste. Her dönem 10 transfer yapilmaz para yok iste, bunu iyi anlamak lazim.

Eger Latodan cok daha iyisi gelmiyorsa bos yere para harcamak bizi daha geriye götürür. Nagatomo o cok daha iyi kategorisine girmiyor.
JApon Sabri alınmaz da sen maicona 8 belhandaya 11 ndiayeye 12 verirsen tabi para kalmaz mecbur elden çıkarırsın Tursun durmaadı batırdı şimdi para kalmadı çemişgezekten bile topçu alamıyoruz

----Mus---
Mariano-Maicon-Serdar(Deno)-Holebas
----Fernando---Fellaini----
Feghouli--Belhanda--Garry
-----Gomis-----​

Fellaini'nin maliyeti ne olur bilmiyorum ama Holebas'ı yarım sezonluk kiralayabiliriz aslında, hazır Watford taraftarıyla da kavga etmiş geçenlerde zor olmaz bunu kiralamak. Şu kadro şampiyonluğa gider net, ama Terim yerlileri dizecek yine 11'e. Orta saha ve sol bek gelmez, Selcuk-Balta ile kapatır oraları. Hatta Belhanda'nın sürekli kesik yiyeceğini bile düsünüyorum, sağa Yasin'i atar Feg'i forvet arkasına döşer, böylesine güzel bi fixtur avantajı varken umarım kendi bacağımıza sıkmayız yine

@FabrizioRomano

Yuto Nagatomo is going to sign for Galatasaray on loan from Inter Milan

Bitmis

hocam gerçek olsa beğenmeyecek adam ama değil bernat ileride düşünülmüyor sen düşünüyor olabilirsin ama
Bu benim düsüncem degil, Bayernlilerin arasinda konusulan seyler. Ribery ve Robbene güvenilmez, gerekirse son alternatif olarak orda Alaba veya Bernati bile oynatabiliriz zor durumda diyorlar. Bu Ancelotti döneminden beri konusuluyor. Sonucta oynarmi oynamazmi benim karar verebilecegim birsey degil. Elbette Bernat sol bek alternatifi öncelikle.

Ama tek gercek var, Bayernden birak Bernati, yedek kalecisini zor alirsin.

dünyada sol bek kıtlığı var bizim ligde çağ atlatır iyi izleyin baya iyi bek kardeşim ama zaten getiremezler munchen bırakmaz

Ben ismi ilk çıktığında bile Asamoah kadar mesela heyecanlanmadım normal karşıladım aşırı bir sol bek değil yaw,İzledim adamı tabiki bizim takımda çok rahat oynar yürüse Latodan iyi oynarda bu sezonu kötü geçirmiş durumda.

yaw di marzio bizi bitirdin be kardeşim. Bu sene hiç hayırlı haber görmedik şu manyaktan.

Nagatomo geleceğine Linnes oynasın işte yav. Nagatomo da acayip vasıfsız ve düz bir adam.

Çok mu zor şu adamı kazanmak. Donku Selçuku Denayeri Yasini Ereni kazanmaya çalışıyorsun Linnes'e de bi el atsana hoca.
Ligin başında Tudor denen manyakla bile takımın en iyi oyuncularından biriydi Linnes. Oyunun için de olan verkaç yapabileceğin hatta asist yapma özelliği olan bir adam Linnes. Nagatomo bu konuda acayip kötü mesela.

Bu işin Latoyla olmayacağını görmek için futbol profesörü olmaya da gerek yok yani. Sırf sol ayaklı diye oynatmanın manası yok.

Nagatomo falan boş işler. Hiç bek almayıp orta saha veya forvet için uğraşalım çok daha mantıklı ve yararlı olur.

sent via GSC

Inter gibi bir takimda 6 senedir oynamis bir isim Latov'dan kotu yani?

Inter'in sabrisi olabilir, ama nasil Sabri GS'den gidip Göztepe'de iyi bir performans gosterdiyse Nagatomo'da Serie A dan gelip bir ise yaramiyan turk.liginde fark yaratir.

Nagatomo Serie A'da 1500 gündür skora katkı yapmamış yaw

Evet Latovlevici oynasin. Yapmayacaktin ozm o transferi, yaptiysan simdi de katlanacaksin iste. Her dönem 10 transfer yapilmaz para yok iste, bunu iyi anlamak lazim.

Eger Latodan cok daha iyisi gelmiyorsa bos yere para harcamak bizi daha geriye götürür. Nagatomo o cok daha iyi kategorisine girmiyor.

Hala Serdar Gürler gibi çöplerin konuşulduğu klüpte para yok diye bişeyi kabul etmiyorum. Kaldı ki şampiyon olursan mali yönden nefes alacaksın.

Ama iddia ediyorum orta sahada Ciğerci,Selçuk ve sol bekte Latoyla ilk 2'ye giremeyiz

Bernat gelecekse tamam,ama o gelmiyor bu gelmiyor ne olacak ? Latoya mı kalacaz. Osmanlı maçından sonrada dedim sol bek ve orta saha alınmazsa şampiyon olamayız. Şu durumda sol bek alsak bile orta saha olmayacağı için hala şansımız düşük gibi. Nagatomo 6 ay için orayı gayet iyi götürebilir.
Iyi oyuncu alinamiyorsa kimse alinmayacak bu kadar basit. Alt yapidan bir cocugu koy Latovlevici kadar oynar, aylik 10.000 TL de maas oderiz problem olmaz. Idarelik oyuncularla basimiz cok agridi, hala da agritmaya devam ediyorlar. Hic gerek yok boyle oyunculara.

Ben ismi ilk çıktığında bile Asamoah kadar mesela heyecanlanmadım normal karşıladım aşırı bir sol bek değil yaw,İzledim adamı tabiki bizim takımda çok rahat oynar yürüse Latodan iyi oynarda bu sezonu kötü geçirmiş durumda.
Asamoah imkanı olsa keşke adam bizi uyuttu sezon sonu da intere falan gider sen bütçeni maicone belhandaya harca sol beke para kalmaz çöpleri ata ata bitiremedik takımdan nigel de jong dünyanın parasını kaldırdı

Yine diyorum tanımam etmem ama arkadaş burada sanki biraz da abartılıyor. Iyiye çok iyi kötüye çok kötü deme huyumuz milletçe geçmeyecek. Gelirse 2 maç sonra zaten ne olduğu belli olur , kotuyse de zaten lato , balta , linnes benim için bir şey farketmiyor .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sorun Nagatomonun Linnesten iyi veya kötü olmasi degilki. Akli basinda olan insanlar bunca yil sonrasi, yetersiz oyuncularla sözlesme fln imzalamayin, bos yere para harcamayin derler.

Burda cocuklugum Galatasaray batiyorla gecti diye aglayanlar var. Her dönem 20 transfer isteyip kulübe baski yaparsaniz, öyle gecer iste cocuklugunuz. Panik transferi yarardan fazla zarar verir maddi manevi anlamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt