Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 8 yildir interde oynamis iste, bu sezon da 11 macta, kiralik geliyor, idare edecegiz artik, sanki 7-8milyona oyuncu alabiliyoruz da alinmiyor diye sitem ediyorsunuz.

Lato copun onde gideni, Linnes de yetersiz kabullenin artik.

Linnes kadar şişirilmiş bı oyuncu gormeedim adamı yürüyerek geçiyorlar.lato zaten leş

DiMarzio'da girmiş Nagatomo haberini.

neyse enazından lato gibi kazma değil etliye sütlüye karışmadan idare etsin o mevkiyi extra iş beklemiyoruz. Orta sahadaki güç kaybı bizi bitirecek asıl.

Melo da Juventus'ta istenmeyen adamdı, bir takım oyuncuyu istemiyor diye o oyuncu kötü olacak diye bir kural yok ve ya oyuncu kulübü için çok önemliyse iyi transfer olacak diye bir kural yok.
Yav bunlara kalsa herkes çöp.
Inter için yetersiz olabilir e adamlar Inter. Her ne kadar eskisi gibi güçlü olamasa da beklentiler yüksek. Anamızın liginde Nagatomo da çöp oluyorsa bu ligin beklerinin yüzde doksanı futbolcu değil o zaman...

Evra insta'da paylaştığı videolarda çok formda gözüküyor komutanım bu yaşında bile sallar Linnes'i altyapıdan oyuncu oynatma çok hayalperest bir fikir zaten. Sergen'e de söyledim Ztk'da bile oynatmayız altyapı oyuncularını.
Ne yazık ki doğru, alt yapı oyuncuları hayal.

Hayırlı olsun demek düşer bize. Orta saha lazım şimdi acil.

Alt yapıdan birini çıkarıp koymayacaklarını sende çok iyi biliyosun bende. Mali yönden rahatlamak istiyorsan şampiyon olmalısın şampiyon olmak içinde şuan elindekilerden 1-2 tık daha iyisi gerek
1 tik daha iyi yetmiyor iste, hatta 1 tik daha iyisimi buyuk bir soru isaret bile. Simdi bir tane solbeki gonderelim derken (sezon sonu icin) az sonra 2 tane solbeki nasil gonderecegiz diye muhabbet donecek. Bos bosuna yabanci kontenjani da dolmus olacak. Bu tip oyunculardan bugune kadar bize fayda gelmemistir. Ne istikrari var, ne de belirli bir kalitesi. Benim mantigim bu konuda cok basit, ya alacaksan iyisini alacaksin Mariano gibi, ya da kimseyi almayacaksin. Ortasi hep curuk cikiyor bizde.

Nagotomo sen Japon'sun bir kere akıllı adamsın kurtar bizi sol bek çilesinden

e9529d8a209293f800b687a68bcba84e.jpg

Melo da Juventus'ta istenmeyen adamdı, bir takım oyuncuyu istemiyor diye o oyuncu kötü olacak diye bir kural yok ve ya oyuncu kulübü için çok önemliyse iyi transfer olacak diye bir kural yok.
Valla bu japon' u bilmem de Melo için yorumlar hala aklımda . Bidon çöp gelmesin bla bla . Bazen çok biliyoruz sanki , o zaman da Melo'yu pek bilmezdim çünkü Avrupa futbolu pek izlemem . Inanmistim ben de çöp ya niye geliyor diye

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 tik daha iyi yetmiyor iste, hatta 1 tik daha iyisimi buyuk bir soru isaret bile. Simdi bir tane solbeki gonderelim derken (sezon sonu icin) az sonra 2 tane solbeki nasil gonderecegiz diye muhabbet donecek. Bos bosuna yabanci kontenjani da dolmus olacak. Bu tip oyunculardan bugune kadar bize fayda gelmemistir. Ne istikrari var, ne de belirli bir kalitesi. Benim mantigim bu konuda cok basit, ya alacaksan iyisini alacaksin Mariano gibi, ya da kimseyi almayacaksin. Ortasi hep curuk cikiyor bizde.

Seneye Avrupa liginde takılırız o zaman. Dahada güçlenmiş bir Beşiktaş veya Başakşehirle uğraş dur. 6 Maç daha oynat Latoyu sözleşmesi uzasın sonra uğraş seninde dediğin gibi göndermek için.

Ki Nagatomo zaten 6 ay kiralık deniyor ne için uğraşacaksın ki yetersiz olursa.

Terim sol ayaklı sol bek istiyorsa Nagatomo'yu niye istiyoruz yaw

Stoke City have agreed a £15m fee to sign Senegal midfielder Badou Ndiaye from Turkish club Galatasaray.

Personal terms have been agreed, but his international appearance record means he does not automatically qualify for a work permit and visa.

Ndiaye, 27, is expected to arrive in England on Tuesday to try to complete the move, having turned down interest from Newcastle.

Ndiaye has scored once in 17 games for Galatasaray.

Although he is expected to be in the Senegal squad for this summer's World Cup in Russia, he has played only eight times for his country and has not played in 60% of their internationals over the past two years - the required number for a work permit.

fmde bende sol beke nagotomoyu almıştım birazdan profilini atarım. iyi transfer olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt