- 3 Haziran 2015
- 56.855
- 66.023
- 4.143
Tamamda bunlar pas oyununu cok ıyi oynuyor
abv juve
Fernandonun da pas oyunu fena degilki renkdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamda bunlar pas oyununu cok ıyi oynuyor
abv juve
Halledersin inanıyorum ben selçuğa mhkum etme bizi durum nanayÇok göbek yaptım yav kampa girmem lazım ama Tarık’tan donk ve Selçuk’tan daha fazla koşarım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi musaitsen pmden birsey sorabilir miyim?Çok göbek yaptım yav kampa girmem lazım ama Tarık’tan donk ve Selçuk’tan daha fazla koşarım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi musaitsen pmden birsey sorabilir miyim?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O acıdan demiyorum daha itici oynamalı ileriye fiziki kalitesini daha çok kullanmasını istiyorumFernandonun da pas oyunu fena degilki renkdas
O acıdan demiyorum daha itici oynamalı ileriye fiziki kalitesini daha çok kullanmasını istiyorum
Mesela göztepe maçı akhisar maçları gibi
abv juve
YaaaGalatasaray, Chievo'nun 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Samuel Bastien için Chievo'ya dün bir teklif yaptı ancak reddedildi. (La Gazzetta)
ne teklif ettik acaba , yol , yemek +akbil sigorta falan mı?Galatasaray, Chievo'nun 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Samuel Bastien için Chievo'ya dün bir teklif yaptı ancak reddedildi. (La Gazzetta)
ulan bigün bu reddettiğiniz fakir ama gururlu takım hepinize haddinizi bildirecekGalatasaray, Chievo'nun 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Samuel Bastien için Chievo'ya dün bir teklif yaptı ancak reddedildi. (La Gazzetta)