Çirkefleşmeye gerek yok Ndiaye'nin seni neden bu kadar gerdiğini anlamış değilim
Galatasaray menfaatlari diyorsun sonrada gazetede çıkan haberi yüzde yüz doğruymuş gibi yorumluyorsun

Senin menfaat felan düşündüğün yok Sen ve Can haksız olduğunuzu kabul etmemek için kar elde etmiyoruz olayına giriyorsunuz o yüzden bu kadar takılıyorum size
Aydin senin ne gibi bir sikintin var?
Cirkeflestigim falan yok, herkesin malumu olan bir bilgiyi bana Mention atan birine verilebilecek en güzel cevabi verdim.
Neden attigin malum, bu yüzden öyle bir Mention atiyorsan cevabini da gerektigi gibi alirsin.
Yüzde yüz kabul ediyor musum, iste buyur senin daha okudugnu anlamak gibi bir sorunun var, daha dogrusu okudugunu istedigin gibi, isine geldigi gibi anlama amacindasin, asagi yukari her zaman oldugu gibi. Yazdigim her mesaj söylentiler, eger dogru ise gibi kesin olarak inanmadigimi, inanmak istemedigimi gösteren bölümler iceriyor. Ndiaye konusunda hangi haksizliktan bahsediyorsun? Benim Ndiaye hakkinda oyuncunun meziyetleri ile alakali tek bir mesajim yok, olamaz da cünkü bir sezon icinde iki kere Galatasaray maclarinda izledigim bir oyuncu. O zaman attigim mesajlar oyuncunun bonservisi ile bile alakali degil idi, oyuncuya verilen maas ile ilgili idi.
Ben sana Galatasaray saglam para kazandi mesajina hitaben, eger söylentiler dogru ise Galatasarayin kazandigi para 5 Milyon euro diye yazdim. Ne oyuncu ile ilgili yorum yaptim, ne de bonservis miktarinin yüksek olmasi ile alakali bir sey yazdim, cünkü bonservis ne kadar yüksek olursa olsun, eger oyuncu alt yapidan degil ise oyuncuyu ne kadara aldigin önemli bir etkendir. Bu gayet basit bir matematik hesabi ve benim derdimin bu hesap üzerinden Galatasarayin kazandigi para olmasina ragmen bana hala daha oyuncunun satildigi bonservisi mention atmanin amaci öyle takilmak falan degil, bu söylem ile sen anca kendini kandira bilirsin.
Bana burada gelip senin düsündügün menfaat falan degil deme, komik oluyorsun. Üstelik bunu alis ve söylentilere göre olan satis fiyati üzerinden yapmis oldugum basit bir hesaba, Galatasarayin oyuncuya verdigi söylenen bonservisi, sattigi bonservisten düsünce kalan paranin bes milyon oldugunu, dolayisi ile saglam bir para olmadigini cünkü sampiyonluk zayif orta saha yüzünden kaybedilir ise misli ile fazlasini kaybedecegimizi bilimum mesajlarimda yazmis olmama ragmen ve oyuncu hakkinda bugüne kadar sadece maasi ile ilgili yorum yapmis olmama ragmen yapiyor olman cok komik. Üstelik bunu kac günden beri derdi "bakin Ndiaye ne kadara satildi" yazarak millete laf sokma derdinde olan, yani tek derdi bonservis miktarinin yüksekligi olan ama nedense Galatasarayin oyuncuyu bedaya almadigini devamli göz ardi eden birininin yazmasi kahkaha derecesinde komik oluyor.
Ndiaye yüzünden gerilmiyorum, babamin oglu degil bu adam. Sadece senin gibi daha okudugunu anlamayan, daha dogrusu okudugunu istedigi gibi anlayan hastalik derecesinde provokatör olan insanlara pabuc birakmak pek huyum degildir. Evet provokatörün en önde gidenisin, hem de artik hastalikli derecede cünkü su an ortada dolasan söylentiler üzerinden yapmis oldugum basit bir hesabi nerelere getirdigin ortada. Ha bu provokatör oldugun iddiasinda bulunun tek ben degilim, seninle ne zaman yazissam ve normal bir konuyu bile isteye olayin tüm etkenlerini hesaba katmadan ele alip olayi bombos bir noktaya getirsen, cünkü amacin provokasyon bu yüzden tüm etkenleri göz önüne almiyorsun, böyle durumlarda hep birileri özel mesaj atip ugrasma su provokatör ile yaziyorlar. Daha yine gecen Fatih Terim konusunda yazilanlari istedigin gibi anlayip millete laf sokman sonrasi sana yazdigimdan sonra yine birisi özel mesaj yazip ugrasma su provokatör ile yazdi. O üye o kadar bikmis ki insanin bunlar yüzünden foruma giresi olmuyor diye de eklemis.
Söyledigimi bir kere daha tekrar ediyorum, böyle yazilanlari yine okudugun gibi anlamak istediginde eline bos bir kola sisesi al ve onun icine konus. Yine sadece bir oyuncunun satildigi bedeli göz önüne alip, alindigi bedeli göz ardi edip canin mention atmak isterse atma, eline bos bir kola sisesi alip onun icine konus. Hic olmazsa bos bir kola sisesinin icine konusur isen kimseyi provokatörlügün ile rahatsiz etmemis olursun. Zaten atsan bile artik umrumda degil, senin gibi hastalikli provokatörlerin yeri yok say listesi, hic olmazsa o listede olanlarin attigi mentionlar, yaptiklari alintilar ile ilgili bilgilendirmeler gelmiyor.