Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen seneki basarisizligin en buyuk sebebi selcuk tolga orta sahasina geri donduk hayirli olsun. Fernandonun sakatlik ne kadar uzadikca sampiyonluk o kadar uzak artik

hadi 2-3 hafta idare ettin fernandosuz.fatih terim geldiğinden beri kornerler,duran toplarda gol atmıyoruz.sene basından beri çektiğimiz şut sayısı çok az...deplasmanda oyunu nasıl çözecen..

Şu saatten sonra tek çare Ndiaye'nin evraklarını geç göndermek

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Mariano
Maicon
Denayer/Serdar
Nagatomo
Selçuk
Tolga
Yasin
Feghouli
Rodrigues
Gomis

kadro geçen senekinden beter oldu 1 ay içinde.

Dengesiz-Denayer
Her an sakatlanabilecek Tolga
Umarsız ve bitik Selçuk
Belirsiz-Japon
İstikrarsız-Yasin
Gamsız-Belhanda

Temsilcileriyle birlikte şu anda Portekiz'de bulunan Emrah Başsan'ın, bugün Vitoria Setubal takımına transfer olması bekleniyor. (Ajansspor)

bakalım hakan balta-koray günter ön libero 2lisini hangi maçta sahada göreceğiz

Michy Batshuay@mbatshuayi

1f987.png
1f311.png
1f315.png
...
1f440.png

zu Dortmund

Kulüp bir yalanlama mesajı çekti keşke bu mesajı yazmadan önce onu okusaydın :asd22:

Ndiaye kulüp tarihine geçmiştir hadi eyw
Merak etme aciklamayi okudum ve o uzun cevabimi sana o aciklamayi okuduktan sonra yazdim ama görüyorum ki yine isine gelmeyen etkenleri anlamamak istememeye devam etmissin.
Iste zaten bundan bahsediyorum, sanki ben herhangi bir mesajimda bu kesin dogrudur yazmisim gibi lanse etmeye calisiyorsun.
Bunu yapmana sasiriyor muyum, tabii ki hayir, cünkü provokatörlerin özelligi budur, yazilanlari istedikleri gibi anlayip islerine gelmeyen etkenleri göz ardi etmek.
Bu yüzden bir kez daha ve artik son kez bos bir kola sisesi tavsiye ediyorum.

Ha bir de, Insallah sadece bonservis bedeli ile tarihe gecer, cünkü orta saha alinmaz ise, zayif olan orta sahanin daha da zayiflamasi sonrasi ve Fernandonun daha da uzun süre olmayacak olmasi sonucunda, kazandirdigi net paradan fazlasini kaybeder isek baska türlü tarihe gecebilir.

Son düzenleme:
Evliyanın M’bianın gittiği
İzde ben bir insan olmaya geldim. H.O

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

italyan basını Samuel Bastien için teklifimizin reddedildiğini yazmış demekki orta saha bakılıyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt