Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okakaaaaaaaaaaaaaa

CzUVZGBWgAAcehh.jpg

Sanırım hocanın aklında şu var: 4-4-2 oynayıp Belhanda'yı merkeze oturtmak. Nice'da orada etkili olmuştu. Ama 4-4-2'de merkezi kaldırabileceğini düşünmüyorum ben.
Birinin aklına gelse keşke en azından orta saha için gidip Diarra'yı kiralasalar PSG'den.

renktaş Belhanda Nice'de 3lü orta sahanın önünde oynadı :(

Okaka geliyorsa Carrasso veya Latov'dan biri out.

Fatih Hocam baktı bu yönetim ortasaha alamayacak, Okakayı istedi anlaşılan. Taktik belli, ileri Şişir gomis ve okakayla darmadağın et. Ortasahayı fazla kullanmayacak belli ki

Okaka ile Nagatomo’yu almayı biliyor ama FT , bir tane orta saha kiralamayı mı beceremiyoruz ? En başından beri söyledik FT gelirse Selçuk banko ilk 11 oynar diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca orta saha istemiyor demek ki, elindekilere güveniyordur. Sol bek ve forvet alacaz dediler ikisini de aldılar. Yönetim ve hoca açısından bir sıkıntı yok bence. Orta saha da belki alırlar da Tolga dan kaliteli oyuncuyu kimse bırakmaz, bonservis de veremeyiz o kadar, sağlık olsun bu kadaro da şampiyonluğa yürür. Başakşehirden, bjk den de fark yiyen bu orta sahaydı, belki değişiklik iyi gelir.

Reis yine ortasaha şart. O zaman donk ve Tolga oynayacak. Çünkü Selçuk ta bunların yükünü kaldıracak ciğer ve fizik yok. Ama donkla tolgaya ne kadar güvenebilirsin. Fernando iyileşse ortasaha falan bu kadar umrumda olmaz

Kesinlikle orta saha şart ama olabiliyorsa Mbia olmasını isterim Mbia - Belhanda yapıp kanatları Feg - Garry yaptıktan sonra ileride Gomis - Okaka parçalarız parçalar :D

Ndiaye'den gelecek para olmasa yönetimin b planı yokmus benim anladığım.Yönetime sallamak için baya erken ama bi yetenek kırıntısı da göremedim açıkcası şimdiye kadar

bu arada dua edin fernando 2 haftaya iyileşsin.zaten sivas macında fernando olmazdı ,antalya macında da idare edebiliriz.

@gamasporcom

Galatasaray Stefano Okaka transferinden oyuncu + kiralık maliyeti yüksek olduğu için vazgeçti.

bu mallar da böyle diyo .. böyle transfer dönemini.ceza verin bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt