Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okaka yerije OS daha iyi mi olur

hayır o değil bi de adamlar son dk okaka istanbula geliyo,saglık kontrolunden geçecek diyolar.nasıl oluyo o iş ha gamaspor

Di Marzio Okaka Turkiye'ye dogru yola cikti diyor Gokmen ise vazgecildi, hangisine inanalim

Modric veya Chelsea deki bonus kafa fena olmaz ileriye iyi Top taşıyor

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Gama zamanlaman yanlış abiciğim 5 dakika dursan belki o haberi yazmayacaktın. Gerçi o da doğru olabilir ama orta saha ile ilgisizdir bence . Anlaşmışsan orta saha için niye iptal edesin zaten kiralik maliyet külfeti yok gider orta saha da ararsin. Di marzio doğru diyor seçeneğini işaretliyorum

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stefano Okaka is off to Galatasaray. Travelling to Turkey as we speak. [Sky Italia]

bi de gamaspor bildi diye twitter sayfasına bakayım dedim.adamlar içerden haber alamadıgı gibi hayırlı bi haber de veremiyolar.ne köpek bi medya ya bu

Birileri bizimle fena testis geciyor.

Ben simdilik inanmiyorum bu haberlere, Di Marzioya bile.

Gama zamanlaman yanlış abiciğim 5 dakika dursan belki o haberi yazmayacaktın. Gerçi o da doğru olabilir ama orta saha ile ilgisizdir bence . Anlaşmışsan orta saha için niye iptal edesin zaten kiralik maliyet külfeti yok gider orta saha da ararsin. Di marzio doğru diyor seçeneğini işaretliyorum

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yabancı kontenjanımız dolu, boşaltmak lazım, mantığı o olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt