Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençlerbirliği, Paul Pogba'nın kardeşi Florentin Pogba'yı transfer etti

Transfer taraftarı orgazm puanları

Yerli transfer 1/10
Yabancı vasat topçu 2/10
Yabancı vasat zenci topçu 3/10
Yabancı Orta Halli topçu 4/10
Yabancı Orta Halli zenci topçu 6/10
Yabancı İsmi olan yaşlı topçu 7/10
Yabancı ismi olan yaşlı zenci topçu 8/10
Yabancı sürpriz 9/10
Yabancı zenci sürpriz 10/10

Bu transfer dönemi taraftarın orgazm seviyesi yarıyı geçemedi bari Nagatomo zenci olsaydı bir nebze tatmin ederdi.

Ozan Tufan’ı yuvasına davet edelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2017082815594619_fnv5bdh0cqb293hv10fb17sj641.jpg

Watford striker Stefano Okaka won't join Galatasaray during this transfer window. An agreement had been found for the move of the Italian from England to Turkey, but the deal fell through just when it looked like it was all done. There's not enough time, in fact, for Okaka to travel to Turkey for medical and sign the contract with Galatasaray before the end of the transfer window. Now, his agents and the club will look for other possible options.

Di Marzio

fernando sağlıklı olsa bir problem olmazdı ama şu saatten sonra orta saha gelmezse en iyi ihtimal 2. oluruz..bu selçukun nasıbir göt balı var çözemedim..melo geldi bel fıtığı kariyerni düşürdü hamit direklerle cebelleşti en son o da götü başı dağıttı..Tolga taş gibi oynuyordu o da sakatlıklarla boğuşuyor.. Bu sefer 2 tane orta saha alalım dedik biri gitti biri de 2 ay sakatlandı..Şu selçukun şansı ben de olsa amerkia başkanı olurdum herhalde adam kıtlığından

Son düzenleme:
Bari Nasri’yi alalım, belki FT adam eder

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gençlerbirliği, Paul Pogba'nın kardeşi Florentin Pogba'yı transfer etti.(BeinSports)

nasri bosta ,mbia alınabilecek durumda ama akıl yok bu kulüpte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt