Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi ciddi Nasri'yi isteyenler var hemde daha Belhanda'yı oynatamamışken. Sonra transfer taraftarı deyince ihtiyaç var diye ağlıyorlar. Sol bek, orta saha, yedek forvet vs ihtiyaç var anladık, doğrudur da Nasri gibi bir adamı ihtiyaç yokken istemek tam olarak transfer taraftarı tanımına uyar.

Transferle tatmin olan taraftar. Belhanda ile tatmin oldu şimdi yeni şeyler lazım at Belhanda'yı çöpe Nasri gelsin, sezon sonu onu at çöpe gelsin bir başkası oynamasa yan gelip yatsa da olur taraftarımız tatmin olsun yeter ki.
Kesinlike haklisin da Nasri ve Belhanda ayni anda oynama potansiyeli var.

fernando bir ay daha yoksa mbia mutlaka alınmalı yanına ramires,fellaini sonuna kadar zorlansın yoksa işimiz yaş

@ertansuzgun

Galatasaray'da yönetimin değişmesi sonrası transferde de doğal olarak işler değişti. Uğur Çiftçi transferi de bu nedenle an itibariyle gerçekleşmedi. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ne olur zaman gösterecek. Yönetim durumu Çağlar Şahin Akbaba için de geçerli.

Fransa - İtalya AŞ

Okaka gelmeli... yatmaz umarım

#442 #Brazzers #VolkanSever

0bd686d2ae4ddb97a73b75e3389ad631.jpg

Son düzenleme:
Bana hizli yuzen 2 adam lazim. Adriyatik falan acilip Okakayi yuzerek alip gelecegiz.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasri ve Belhanda aynı tip oyuncu değil. Belhanda 8 oynayabilir. Fernando'nun yanında Belhanda oynamalı. Ndiaye'yi kaptırmışken Belhanda'dan vazgeçmemeliyiz.

Transfer 23:59a kadar yanlış bilgi yaymayalım. Fmde 23:45te transfer yapıyorum şu an ben

@yenisafakspor

??????Sezon başında da adı Galatasaray'la anılan Nasri için menajeri Alain Migliaccio, sarı kırmızılı kulübe haber yolladı. Ancak oyuncunun CAS'ta süren doping soruşturması sebebiyle transfere an itibariyle onay verilmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt