Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluğu 17 milyon euro’ya sattık gibi görünüyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk olayın vahametini anlatmak için kullandım zaten.

Tolga, Fernando'nun birlikte yetebileceği şüpheliyken birini kullanıp yanına Belhanda, Nasri gibi rakibi kovalaması mümkün olmayan oyuncular ile sahaya sürmek pek mantıklı gelmedi bana Belhanda yine sahaya sürülür 8 numara'da ama önde Yasin, Rodriguez gibi rakip kovalayan birileri olur Nasri gibi yatan adam değil
Nasri versatil bir oyuncu sirf 10 numara olarak dusunmemek lazim. Illa alinsin demiyorum ama hiç yoktan iyidir bu durumda. Orta sahaya takviye sart oglu sart.

http://www.ajansspor.com/futbol/gal...atasaraydan-bir-bomba-daha-forvete-takviye/#4

LA Lorenzo DiCaprio ismi doğruymuş. Bu nasıl isim

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

http://www.ajansspor.com/futbol/gal...atasaraydan-bir-bomba-daha-forvete-takviye/#4

LA Lorenzo DiCaprio ismi doğruymuş. Bu nasıl isim
Haberin altında nagatomoyu kuşlarda istemiş yazıyor.

MI 5s cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk günden beri mbia gelsin diyorum, adam kadro dışı ücretsiz bile kiralayabilirsin. Beyinsiz mi bizim ekip ne yapıyorlar:38573:

Orta saha icin acele etmemiz gerek.

EFA'dan yapılan açıklamada, "CAS'ın Samir Nasri hakkındaki kararını memnuniyetle karşılıyoruz. CAS, Samir Nasri'nin başvurusunu reddetti." denildi.

Açıklamada, CAS kararı sonrasında UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulunun soruşturmaya devam edeceği bildirildi. Nasri'nin doping içeren ilaç kullandığının kanıtlanması durumunda 4 yıla kadar futboldan men cezası alabileceği belirtiliyor.

UEFA, Fransız futbolcunun 2016'da kullandığı ilaçlarla ilgili soruşturma başlatarak futbolcuyu doping yapmakla suçlamıştı. Nasri, geçmişe dönük olarak kullandığı ilaçlar hakkında UEFA'dan tedavi muafiyeti tanımasını talep etmişti. UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, bu talebi geri çevirmiş ve bunun üzerine de Fransız futbolcu CAS'a başvurmuştu.

DU31-fMX4AEEXHV.jpg

orta sahaya gerek yok

ya anderson bosta,bjknin yaptıgını yap bi kere dene.şansın tutar belki al işte....makul bi sözleşme yap

herkes mbia'ya tav oldu yine zaten diğerleri hayaldi bu saatten sonra mbia da hayal oldu.

Osmanli'ya karsi bile Tolga-Selcuk orta sahasi ile zorlandik, bu ikiliyle bir derbi macina ciktigimizi dusunun...

Fatih hoca boyle bir risk almak istemez herhalde, 2 tane takimi ust seviyeye tasiyan orta saha gitti.

bilsem ki orta sahada u19'dan biri oynayacak itiraz etmem ama donk tolga ikilisi oynarsa vay halimize.

barussoyu cagırın neredeyse kulüpsüzmüş

Okaka'ya falan gerek yok. Orta saha lazım. Tolga ile olmuyor işte orada. Selçuğu söylemiyorum zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt