Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okaka uçaktaysa son transferimiz olur onun dışında diğer hiçbir futbolcu yetişebileceğini düşünmüyorum yurt içi olursa bir ihtimal ama orada da orta saha oyuncusu yok

Para yoksa kulübü satacaksın, ağlamanın manası yok. Bu kadar basit. Sıktı artık ağlak tipler, hangi yönetim gelse hep ayni şey oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu zamana kadar yeni yönetime bir şey demedim Dursun’un enkazından dolayı ama orta sahayı Selçuk, Tolga yaparlarsa bu affedilebilecek türden bir facia olmaz. Bu resmen açık bir intihardır

Yurtdisi transferini unutun Artik çok geç evraklar faks maks hep hikaye bunlar

1 gün ceza ne ya hiç verme daha iyi yani. Bugün ceza verme yarın 1 hafta ver. En özel günü niye kaçırtıyorsun Yazık çocuğa.(Sergen)

ingiltereden kalkan uçak şimdi indi piste acaba içinden OKAKA çıkacakmı Flight Tracker | Flightradar24 | Track Planes In Real-Time
transfer planlamasına bak

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Hiçbir zaman mali olarak düzlüğe çıkamıyoruz. Her kulübü alan mali durum kötü diye ağlıyor. Satın da rahatlayalım o zaman

bir senenin emekleri heba olacak

Ali Can Yaycılı:"BBC'de bir hukukçu diyor ki; Ndiaye belirlenen süredeki milli maçların yüzde 60'ında bile oynamamış. O yüzden çalışma izninde sorun var. Şu an kurul bu konuyu görüşüyor. Henüz hiçbir şey bitmedi, toplantı devam ediyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt