Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıktım artık gelen mağdur edebiyatı yapıyo giden mağdur edebiyatı yapıyor. Kimse suçu üstüne alınmıyo. yok klüb batıyomuşta paramız yokmuşta ulan o zaman sen niye ordasın bostan bekçişi diyemi getirdiler seni oraya. seni oraya çözüm bulasın diye getirdiler göz göre göre şampiyonluğu satıyosunuz ama kimsenin umrunda değil çünkü herkez kolayını bulmuş suçu bir önceki yönetime atan gtünü kurtarıyor. Koskoca klübün içini boşalttınız mal varlıklarını sattınız borç azalıcağı yerde dahada çoğaldı ve hala utanmadan galatasaray taraftarından yardım dileniyosunuz ve yardım dilendiğin taraftara klübe üyelik hakkı vermiyosun bu ne yüzsüzlük ne aymazlık. Hedefimiz şampiyonluk diyosun en kilit oyunculardan birini satıyosun ve yerine adam almıyosun neden çünkü klübün parası yok ama ceplerinizi doldurmaya gelince klübün parası hiç bitmiyo nedense yeter artık klübün yakasından düşün yada kilit vurun sizde kurtulun bizde rahatlayalım.

Provokatörler de ceza almis ne güzel.

Adamlar 17 milyon euro verdikleri adamı oynatabilmek için kaç saattir izin bekliyor. Sonra diyoruz ki adamlar neden futbolun beşiği. Bizim gibi karpuz seçer gibi futbolcu seçmiyorlar. Ne kadar bonservis olursa olsun niceliğinden ziyade niteliğine de bakıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

peşinat yattıysa biz de oyunculara havale ettiysek nolacak stoke parasını geri mi isteyecek? :D

İşte sıkıntı da bu zaten adam osmanlı maçına çıkmayıp takımı yarı yolda bırakmış ndiaye kalsa 27 kişinin maaşlarını ödeyemeyeceğiz ndiaye şu saatten sonra geri gelmemeli gelirse takımı karıştırır

Çok ilginç bir transfer dönemi, bitsede kurtulsak, heyecan bırakmadılar maalesef :(

Herkes muasebe elamanı olmuş bırakın maaşları yönetim düşünsün almamışlarsa ne yapalım forma dediler aldık stada vakit buldukça iş tepsundan arasıra gidiyorum ödüyemiyorlarsa satarlar bu kadar basit

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Leicester striker Islam Slimani has landed in Newcastle by private jet. He is set to undergo a medical this afternoon.

Fernando gelene kadar

Muslera
Mariano Maicon Denayer Nagatomo
Feghouli Belhanda Tolga Gary
Gomis Okaka

Fernando gelince

Muslera
Mariano Maicon Denayer Nagatomo
Feghouli Belhanda Fernando Gary
Gomis Okaka

ndiayenin zaten milli takim kotasindan calisma izni alamayacagi belli idi
bu kotaya giremeyen oyuncular yazida da belirtilen kistaslara gore toplam bi puana erisirlerse izin alabiliyolar

abi bu işin sonu ne olucak şimdi bir pl üstadı olarak tahmin in nedir

Umut Gündogan Bolu ile görüsüyor

evt badu geri donuyor

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt