Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FLAŞ |

Stoke City'nin diğer başvurusu da olumlu yanıt almadı. Bağımsız Kurulun kararı bekleniyor. Son 6 saat. Bu durum çözülmezse Badou N'Diaye 6 ay kiralık Galatasaray'da oynayacak. (BBC)

FLAŞ |

Stoke City'nin diğer başvurusu da olumlu yanıt almadı. Bağımsız Kurulun kararı bekleniyor. Son 6 saat. Bu durum çözülmezse Badou N'Diaye 6 ay kiralık Galatasaray'da oynayacak. (BBC)

Bak bu olur işte parayı hesaba yatırsınlar kiralık versinler buna itiraz edilmez :D

FLAŞ |

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baen sanki ndiaye transferi olumlu sonuçlanmayacak diye transfer yapmadılar ortasahaya gibi düşünüyorum.

Ndiayeye umut baglamaya gerek yok cikar calisma izni. Yuksek bonservis ve maas durumlarinda da calisma izni veriyor ingiltere.

Ndiayenin gidecegi 10 gundur biliniyor insan bi arastirma yapmaz mi? Hadi onu gectim
Scoutlar napar ben anlamiyorum. Eminim avrupadaki kluplerde ellerindeki her oyuncu yerine alternatif 3 4 isim vardir boyle durumlarda hemen o isimlere gidilir.nasil klup yonetiyor bunlar anlamak zor

FLAŞ |

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tanrım; eğer gerçekten varsan birkez olsun yüzümüzü güldür. Çile çektirmeye mi yolladın bizi buraya? Ne olur şu garibanları sevindirsen. Ha?

SON DAKİKA I Emrah Başsan, Portekiz Ligi ekibi Vitoria Setubal'e transfer oldu. (beINSPORTS)

6 ay haberinin kaynagi nedir
uydurma bisey heral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt