Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah hic sorun cikarmadi, umarim iyi performans gösterir.

6 ay kiralık güzel maaşınıda Stoke ödesin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoke City'de kavruk bi oyuncu var tam bizlik 6 aylığına harika bi transfer olur: Badou Ndiaye :D

Fatih hocamız bile çıkıp basın önünde takım içindeki maaşlardan bahsediyorsa ve onların ödemeleri yapılacaksa satılsın diye beyanat veriyorsa demek ki takım içi bir huzurluk hissetmiş. Diğer türlü Terim'de üst düzey oyuncular ister ama imkanların ne olup olmadıgını ya da takım içinde neler planlandığını bilmiyoruz belki de oyuncuları motive etmek için maaşlarının yatacağından bahsedildi eğer o maaşlar yatmazsa işte Terim'de bir süre götürür ekstra bir gelirimiz yok o borç artarak gider

Benim dediğim Ndiaye'nin gelip takım için huzursuzluk yaratması ya da 6 ay boyunca yatması. Fatih hoca buna izin vermez. Maaşlar konusunda dediğin gibi sıkıntı olacaktır o da yönetimin sorunu bir şekilde çözeceklerdir. Kaldı ki varsayımlar üzerinden konuşuyoruz. Hele bir transfer sezonu kapansın da her şeyin çözümü bulunur.

Orta saha sanırım Ndiaye'nin durumunu bekliyor. Çok gecikmeden belli olsa bari Ndiaye'nin durumu.

DU3_uQQW0AA-8kV

Yuto Nagatomo: "Bugün yeni bir maceraya başladım. 7 yıl Inter'de forma giydiğim için gurur duyuyorum. Takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Herkese teşekkürler."

nerde bbcde
dogshit tweetleri koymayin
sukru diye bi herifin tweetlerini koyuyolardi bi de guya kulup uyesiymis ve calide yasiyomus
kontrol edip salin sunlari

Ndiayenin durumunun sezon sonu çözüleceğini nerden biliyoruz adamlar öyle bişi olursa direkt vazgeçerler diye düşünüyorum.

kop da gel....

Stoke once oyuncuyu alsin..ardindan emraklar vizeler herneyse kabul gormesin... 6 ay disarida oynamaya mecbur kalsin ardindan Stoke kume dussun.. bakalim N'diaye napacak ...

Bu senaryo olsa cok ayri bir ugurlama yapmamiz gerekir kendisi icin.:oley:

Burak elmas ve albayrak popülist adamlar ne oldu transfer işi? Twit atmaya benzemiyor bu işler. Cenk ergün devreden cıktı böyle oldu adamin aldığı Belhanda dışında tüm adamları su an fazlasına rahatlıkla satarız. Transferde profesyonel adamlar lazım. Orta saha su an ligde en zayıf bizde adam alınmazsa şampiyonluk hayal.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o degilde bu ndiaye geri gelirse takim arkadaslariyla arasi nasil olurcok merak ediyorum, giderken kimseyi takmamisdi

Olabilecek en güzel senaryo : Badou'yu 6 aylığına kiralayalım ücretini Stoke ödesin. Şampiyon olup direk cl biletini alalım. Stoke ise Premier Lig'den düşsün. Badou'yu da haziran başında Championshipe döverek postalayalım.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca takintili böyle konulara olur da Ndiaye transferi iptal olursa Yedekte görebiliriz Badouyu hepimiz biliyoruz bunu

kiralikla ilgili herhangi birsey yok
konuyu neticelendirelim

Çalışma izni şimdi çıkmazsa 6 ay sonra nasıl çıkacak.. Şartlar birden sağlanacak mı..

Burak elmas ve albayrak popülist adamlar ne oldu transfer işi? Twit atmaya benzemiyor bu işler. Cenk ergün devreden cıktı böyle oldu adamin aldığı Belhanda dışında tüm adamları su an fazlasına rahatlıkla satarız. Transferde profesyonel adamlar lazım. Orta saha su an ligde en zayıf bizde adam alınmazsa şampiyonluk hayal.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neye göre fazlasına kapa göre mi? Ceplere inenler, komisyonlar, fazla ödenen paralar dahil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt