Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye noldu simdi. Bu hainin yuzunden Yabanci yeri tikandi

DU4kzhCW0AAPVHk

Badou yüzünden Nagatomo'nun lisansı çıkamıyor, her ihtimale karşı Carrasso ile sözleşme fesih yapın.

23.59'da patlamayalım.

bu transferin olmama durumu var.Yani aslında dönerse kadro dışı bırakmak lazım öyle bir gittiki yangından mal kaçırır gibi tabi oyuncunun ücreti burada ödenmiş olsa 20 milyonu çatır çatır alır öyle yollardık..

Olan oldu eldeki oyuncu grubu kötü değilde fernando olsa bambaşka olacaktı takım

Fernando - Ndiaye - Belhanda

bu üçlüyle iyiydik,birini sakatlığa öbürünü transfere diğerini tercihe kurban edeceğiz gibi

Badou yüzünden Nagatomo'nun lisansı çıkamıyor, her ihtimale karşı Carrasso ile sözleşme fesih yapın.

23.59'da patlamayalım.

bildiğim kadarı ile 14 yabancı oyuncuyu klüp belirliyor tff ye yollanan listede mesela carrasco liste dışında kalabilir.

Yada lato sivasa gidebilir son gün tezkeresi gibi bekliyoruz 12 olmasını saatin..

Arkadaşlar isterseniz 30 yabancıya para ödeyebilirisiniz ama sadece 14üne lisans çıkarabilirsiniz. Bunu unutmayın. Adamın birini listeden çıkarıp eklemek çok zor iş değil. Zaten kazıklanmaya alışkın bir kulübüz borcumuz bunu doğruluyor.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bildiğim kadarı ile 14 yabancı oyuncuyu klüp belirliyor tff ye yollanan listede mesela carrasco liste dışında kalabilir.

Yada lato sivasa gidebilir son gün tezkeresi gibi bekliyoruz 12 olmasını saatin..

Bilmiyorum renkdaş, fb Elif Elmas'a lisans çıkaramamıştı RVP gitmeden.

Aşk üçgenine bakar mısınız?

Bathsuayi Chelsea'den Dortmund'a

Aubamaeyang Dortmund'dan Arsenal'e

Giroud Arsenal'den Chealsea'ye

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

son anda lisansı iptal edilecek futbolcuya yazık değil mi. belki süper ligden bir takımla anlaşacak adam. bu kadar düşüncesiz değillerdir herhalde.

bi orta saha kiralayamiyonuz yapacaginiz işi ya anadolu takimlari bile ezdi bizi selcuk-tolga ile sampiyon mu olunur. Ben mac izlerken kanser olmak istemiyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt