Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Kac yil önce Sampiyonlar liginde boy gösterdigimiz takimlar Batahuyi Aubameyang Giroud aliyor biz okaka Chukayi kiralayamiyoruz.
Ulan Dursun Bu hep senin eserin

Yarın Konya ile oynanacak olan maçta orta saha zaafiyeti net bir şekilde görülecektir, tabi iş işten geçmiş olacak Allah sabır versin bizlere ve Fatih hocaya. Yönetim de ilk eksisini aldı.

Selçuk Tolga orta sahasını Osmanlı bile delik deşik etti. Bakalım Başak maçında evlatlarımız ne yapacak ?

Şampiyonluktaki favorim Başakşehir

İkinci en güçlü aday Beşiktaş

Üçüncü en güçlü aday Fenerbahçe

Yeni yönetimin para bulamama sebebini bilemiyorum ama mevcut oyuncuların mutluluğu daha önemli. Haftaya Maicon arıza çıkarır sonra Mariano sonu yok bu işin.

sivas maçını kayıpsız atlatabilirsek fener maçına kadar döner fernando karalar bağlamaya gerek yok en zor deplasman sivas kayıpsız atlatmamız çok önemli

Yeni yönetimin para bulamama sebebini bilemiyorum ama mevcut oyuncuların mutluluğu daha önemli. Haftaya Maicon arıza çıkarır sonra Mariano sonu yok bu işin.

Kesinlikle doğru bir yorum, 1 kişinin kalıp 27 kişi mutsuz olacaksa 27 kişi mutlu olsun 1 kişi gitsin en azından mevcut kadro huzurlu olur

Muslera
Mariano - Maicon - Denayer - Nagatomo
Selcuk - Tolga :red:
Rodrigues - Feghouli - Yasin
Gomis

Hocanin kafasinda boyle bir 11 var galiba.
Kenarda Belhanda, Eren ve Sinan var.​

Şampiyonluktaki favorim Başakşehir

İkinci en güçlü aday Beşiktaş

Üçüncü en güçlü aday Fenerbahçe
başakşehirle bjk neyse de feneri nasıl bizim önümüze koyuyosun fernando kalitesinde bir tane orta sahaları yok ,sol bekleri yok,kalecileri çöp orta sahada altyapı topçusu gibi olan elif elmasa bel baglayan bir takım fener...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt