Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinerji yine olur, tamam eleştirilecek bir durum bu ama yapacak bir şey yok. Biz desteğe devam edelim, sonuçta "Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır" renktaş.:hat:

anlatamıyoruzki insanlara millet şampiyonluk gitti gözüyle bakıyor hepimiz gibi hocada biliyordur ortasahamızın yetersiz olduğunu fakat yapacak bir şey yok fixtür avantajını iyi kullanabilirsek eğer fernandonun dönüşü ile emin olun çok daha iyi olacak takımımız

Selçuğu koymuşlar, Selçuk ilk 11'de :asd22::asd22:

DU4szIHXUAA1jcZ.jpg

Basaksehirin kadrosu fena degilde baska kapilar açiliyor onlara

Bu vakitten sonra şampiyonluğun favorisiyiz demek komik olur. Başakşehir yüksek ihtimalle şampiyon olur, 2. Bjk veya biz oluruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koskoca Galatasaray'ın orta sahası selçukla tolgaya kaldıysa şampiyonluk hayal demektir.Mayısta yine yönetim değişir gibime geliyor harbi fos çıktı adamlar.

Sergen nerde?

Ceza mi yedi?

Eger ceza verildiyse sacmalik. En onemli oyuncumuzu en kritik mac olan transferin son gunu oynatmiyoruz.

En az 1 aydan önce Fernando mernando beklemeyin, adam daha yeni tedavi için portekize gitmiş 1-2 haftaya dönecek adam tedaviye istanbulda devam ederdi bana öyle geliyo ki hazır olup maça çıkması nisanı bulcak. Abdurrahimle elmas oynar artık terim de klarnet çalar. Takımı bozduk resmen sinerjinin içine sıçtık şampiyonluğu verdik. Korkarım bu orta sahayla yarın kupa olayı da bitecek

En az 1 aydan önce Fernando mernando beklemeyin, adam daha yeni tedavi için portekize gitmiş 1-2 haftaya dönecek adam tedaviye istanbulda devam ederdi bana öyle geliyo ki hazır olup maça çıkması nisanı bulcak. Abdurrahimle elmas oynar artık terim de klarnet çalar. Takımı bozduk resmen sinerjinin içine sıçtık şampiyonluğu verdik. Korkarım bu orta sahayla yarın kupa olayı da bitecek

Abdulrahim gerçekten futboldan anlamıyor. Herif Marianoya bok atıp Sabri övüyordu. Bu tip adamları mümkünse transfer işlerinden uzak tutacaksın.

[FONT=&quot]Emrah Başsan: 'Galatasaray'ı ve taraftarını çok seviyorum. Orada kalıp onlara kötü gözükmek ve paracı tabirinden uzaklaşmak için yeni takımımla anlaştım. Umarım hayırlısı olur.

[/FONT]
DU4T6H2X0AA_mj6.jpg

SON DAKİKA | Rubin Kazan, Alex Song’u serbest bıraktı.

Yönetim hadi be abi Rusya yakın hem hemen gelir :D

anlatamıyoruzki insanlara millet şampiyonluk gitti gözüyle bakıyor hepimiz gibi hocada biliyordur ortasahamızın yetersiz olduğunu fakat yapacak bir şey yok fixtür avantajını iyi kullanabilirsek eğer fernandonun dönüşü ile emin olun çok daha iyi olacak takımımız
Hocanın bildiği mildiği yok orta sahamızın kötü olduğunu, hoca selçukla tolgayla mucize yaratacağını sanıyor ben hallederim havalarında. Şamp olamazsa bahane hazır olur anca o zaman söyler. Ayrıca fernando da ne zaman döner Allah bilir en azından bir orta saha almayarak intihar ettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt