Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbiayı alacak olsak , ek birkaç gün transfer süresi olmuo muydu ?

Fulham taraftarları Okaka gelsin diye yanıp tutuşuyor eğer başka takımla imzalamadıysa kesin almalıyız diyorlar

Allahtan sizler yönetici degilsiniz ve olamayacaksiniz. Sokakta cöp bulsaniz panik olarak transfer etme derdindesiniz.

Abdulrahim gerçekten futboldan anlamıyor. Herif Marianoya bok atıp Sabri övüyordu. Bu tip adamları mümkünse transfer işlerinden uzak tutacaksın.
Aynen öyle o 2-3 ay önceki röportajda marianonun sabriden ne fazlası var ne gerek vardı deyip selçuğu melçuğu yaladığında bitmişti benim için

İngiltere'de transfer dönemi yaklaşık 5 saat sonra bitecek.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acil kap hadi yönetim, çökün :D

8YZmPd.png

Bu yönetmden hala transfer mi bekliyorsunuz ? Sinirim bozuldu bütün gün

Hocanın bildiği mildiği yok orta sahamızın kötü olduğunu, hoca selçukla tolgayla mucize yaratacağını sanıyor ben hallederim havalarında. Şamp olamazsa bahane hazır olur anca o zaman söyler. Ayrıca fernando da ne zaman döner Allah bilir en azından bir orta saha almayarak intihar ettik

tabi çünkü fatih terimin futbol aklı yok haklısın.

Bedava oyuncu alabiliyorsan iyi bir takımdan kardeşim anca öyle yapılabilirdi bu devre arasında.Şimdi diyeceksin kiralık kimse iyi oyuncusunu vermez devre arasında kiralık bir mucize olmazsa bakınız ndiaye gibi adam 18 milyona gitti böyle saçarsın parayı yaparsın transfer yönetimin suçu para bulamamak amennah ilk olumsuz işlerini yaptılar.
Yanlız fatih terim emin ol senden benden iyi biliyordur mucize yaratamaz tabide kolay fixtür sonrası fernando dönecek belhanda 8 numara oynayabilir kaybedilen bir şey yok oowww süper ortasahamız var demiyorum lakin herşeyi kaybetmiş değiliz.

Altyapıdan çocukları orta saha için düşünsünler bari yıllardır futbolcu kazanamadık belki futbolcu çıkartırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt