Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafamıza sıkıp intihar ettik. Başka bir açıklaması yok bunun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamlar ilk geldiği gün kadromuz müthiş, harika : Selçuk, Eren bakın nasıl gibi zaten alttan sinyali verdiler. Burada da vay büyük vizyon gibi saçmalıklar okuduk . Mayis ayı bizim için çok önemli, bu bünye bir dursun daha kaldırmaz

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sabah Alex Song serbest kaldi dedim ve Arsenale gitti dedim hatta ve hatta arsenal antrenman formali bir resmini bile paylastim Kimse takmadi

tolga-selçuk yada donk-selçuk orta sahasına güvenip transfer yapmıyolarsa hoca kendi ayağına sıkmış olur

Şu an bence en iyi kadro başakta. Daha sonra bjk sonra biz geliyoruz kadro bakımından . En les olan zaten fb . Şampiyonluk yarışında işimiz çok ama çok zor , tudor olsaydı zaten şampiyonluk lafını agzimiza alamazdık da işte Fatih Hocayla en azından belki oluruz diyoruz. Şampiyon olamayınca da aman Hoca Hoca dediniz yapamadi demez kimse , sen ndiaye satıp adam almazsan o da Selçuk u oynatır tabii

Zaten oynatacakti/oynatiyordu Selcuku

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O degilde saka gibi bir transfer donemi gecirdik.

Ligdeki hemen hemen her takim guclendi (biz, fb ve karabuk disinda)

Karabuk zaten dustu.

Fb ayni seviyede.

Biz guc kaybettik.

Inanilir gibi degil.

Fb bile güçlendi hem van pörsiyi yolladılar hem elifi kadroya kattılar

Van pörsinin yaptıkları her gün haber oluyordu takıma zarar veriyordu

Bu dönem tek kayıp yaşayan biziz karabük zaten düşecekti ptt 1.lige hazırlık yapmış oldu onlar da birşey kaybetmedi

Badou Ndiaye, 18 M € karşılığında Stoke City'ye transfer oldu. Birkaç saat içerisinde sözleşme imzalayacak. (RMC Sport

Ligin en zor anadolu deplasmanından Maicon, Fernando, Belhanda, Gomis oynamadığı kısaca takımın omurgası olmadığı bir maçta 90 dakika üzerinden 45 dakika rakibi ezdik son 20 dk da farkı 4-5'e çıkaracak pozisyonlara girip değerlendiremedik. Sivas'ın ne özelliği var da bu kadar korkulan bir deplasman oluyor anlamıyorum hele ki Sivas - Beşiktaş maçını seyreden biri bu sivas bu takımı nasıl yenmiş diyebilir aynı şekilde başakşehir maçında da sivas nasıl yendiğini söyler. Fernando gelene kadar puan kaybı yaşamayacağımız zorluk derecesi düşük deplasmanlar var o zamana kadar fernando kendine gelsin yeter. Gönül transfer istiyor fakat olmuyorsa da karalar bağlamaya gerek yok bu takım zamanında barış özbek, mustafa sarp, ayhan akman gibilerle bile şampiyon oldu o yüzden takıma sonuna kadar destek olalım
Hava sartlarindan korkuyor millet

Zaten oynatacakti/oynatiyordu Selcuku

Ndiaye - Fernando varken selçuk mu oynayacaktı? Siz takmışsınız Hoca yerli seviyor diye . Yahu bu adama gökhan sabri servet balta oynatacak gelmesin diye ağlayanlar vardı ve ne oldu hiçbiri oynamadı neden ? Çünkü adam gibi yönetim vardı. Sen adama paramız yok Hocam diye zırlarsan sabah akşam o da kazanmak için oynayacak.

Grosskreutz faciası yaşamış camia hala KAP'a bildirim yapmıyor.

Ben bu kadar umursuz olmalarına dayanamıyorum, kimse kusura bakmasın. Dursun büyük enkaz bıraktı, takım 4 aydır maaş alamıyordu. Ama sen gelmişsen mağdur edebiyatı yapmak yerine bir çözüm üretmek zorundasın. En iyi çözüm de en iyi orta saha oyuncunu satıp para olayını çözmek olmamalıydı. Ayağımız zincirlenmişti ve ya bir şekilde anahtarı bulacaktık ya da ayağımızı kesip kurtulacaktık. Biz ikincisini seçtik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonluk evimizde oynayacağımız bjk ve başak maçlarından geçiyor 2 maçı da mutlak kazanmamız lazım

Son olarak neymiş ndiaye gitmek istemiş suç yonetimde değilmiş . Siz hangi takimlisiniz ya , biz ndiaye neden satıldı mi diyoruz . Ilk geldikleri günden beri ndiaye gitmesi zaten belliydi açıklamalarıyla sen o zamandan beri en kötü bir kiralik bulamadın mı? Neyse ya zaten 5 6 seneye kulüp satilır biz de kurtuluruz

SON DAKİKA | Okaka, Watford’dan ayrılmayacak.(@SkySportsNews)

Yine bir transfer donemi bitmek uzere ve zayifladik nasil olduysa. Biz bu isi beceremiyoruz gercekten.

Kötü bir transfer dönemi geçirdik.

Takımı güçlendirmek yerine daha da batırdılar...

Terim Effect, oluşan durumu halleder mı göreceğiz.

Son düzenleme:
Tottenham, PSG'den transfer ettiği Lucas Moura ile 2023 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt