Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu kadar umursuz olmalarına dayanamıyorum, kimse kusura bakmasın. Dursun büyük enkaz bıraktı, takım 4 aydır maaş alamıyordu. Ama sen gelmişsen mağdur edebiyatı yapmak yerine bir çözüm üretmek zorundasın. En iyi çözüm de en iyi orta saha oyuncunu satıp para olayını çözmek olmamalıydı. Ayağımız zincirlenmişti ve ya bir şekilde anahtarı bulacaktık ya da ayağımızı kesip kurtulacaktık. Biz ikincisini seçtik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En iyi orta saha oyuncumuz Ndiaye diyosan ben sana ne diyim bilader ? :(

Kalan 15 maç ayık kafayla izlenmez bol stresli bir süreç başlıyor..

Bu scout ekibinden de kim varsa defedin gidin kardeşim bunlara verdiğiniz paralar hep boşa gidiyor

bu saatten sonra iki ayağı olan bir ortasahaya razıyım

2 gün önce maçtan sonra mevcut kadroyla devam etme ihtimalimiz yüksekti fakat bugün sol bek ekledik kötünün iyisi sayılır en azından en zayıf bölgemizi güçlendirdik fakat ndiaye açığını kapatmak zor olacak ama sistem değiştirerek bunu aşabiliriz

En iyi orta saha oyuncumuz Ndiaye diyosan ben sana ne diyim bilader ? :(

Evet. Fernando ile birlikte en iyi orta saha oyuncumuz Ndiaye’ydi. Fark yaratıyordu çünkü topu alıp takımı ileri taşıyordu. Gelecek maçlarda takımın nasıl hücuma çıkmakta zorlanıp iki de bir yan pas, geri pas yaparak yavaş oynayacağını, buna ek olarak topu geri kazanma süremizin ne kadar düşeceğini hep birlikte göreceğiz. Osmanlı maçı sadece fragmandı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumdan 5 kişi seçelim 5 milyon euro bonservis harcayın diye yetki verilsin..

Adam gibi solbek..ortasaha alırlar adım gibi eminim..

Bu işi yönetime bıraktın mı dayıoğlu..teyzeoğlu..halaoğlu..amcaoğlu olan menajerler ile o 5 milyon euro olır sana 15 milyon euro

nerdeyse 10 yıldır burdayim böyle bo.tan bir transfer donemi gormedim. yapcak bisey yok. allah yardimcimiz olsun.

-------------Muslera--
Mariano--Maicon--Serdar--Japon
-------------Fernando------
Garry--Feghouli--Belhanda--Yasin
--------------Gomis

Nagatomo - lato < Ndiaye -selçuk / tolga

Yani güç kaybettik

4-3-3 oynamamiz gerek . Orta saha fernando gelene dek donk tolga onlarin önünde belhanda oynasin, bu sekilde orta saha direncli olur ve belhanda ile hücüma cikar. Forvet hatimiz belli gomis. Kanatlar garry ve feghouli. Yok sirf selcuk ve tolga/donk seklinde oynatirsa orta saha yol gecen hani olur ve adam gibi hücüma cukamayiz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Valla bence terimden sonra Donk selçuk ve tolgadan iyi durumda

Muslera
Mariano Maicon Denayer Nagatomo
Donk Gökay
Feghouli Belhanda Gary
Gomis

Böyle bişeyler denenmeli Tolga ve selçuktan tiksiniyorum

Şu takashi yerine Asamoah'ı alabilseydik iyiydi o zaman güç kaybetmemiş olurduk

Allahtan sizler yönetici degilsiniz ve olamayacaksiniz. Sokakta cöp bulsaniz panik olarak transfer etme derdindesiniz.

Sizin gibi zihniyete sahip insanlar senelerdir bu klübün başında olduğu için bu haldeyiz...

Ulan senelerdir türlü türlü fiyaskolara imza atan yöneticilere iki çift laf edeceğinize utanmadan taraftara laf sokuyorsunuz..

Ndiayenin takıma verdiği katkıyı görmemek için tiner gibi birşey içmek lazım heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt