Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao 20 ağustos gibi 1 sene sözleşme uzatır monacoyla olacağı o
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
siz daha yenisinizmusap sana güvenim sonsuz bro. Ama ben halkın moduyum demişşin. hayırdır biz bizansın modumuyuz![]()
işte simdi modları karşına aldın
yeminim olsun transfer dönemi bitmeden bende varimSöz vereceksiniz, o kel ManuLonjon’u SPAM yağmuruna tutacağız.
Seri’den sonra bunu hak etmiş olacak.
Adam şimdiye kadar zaten dünyaları kazandı ayrıca Kolombiyalılar futbolda tutkuyu severler atmosferi severler Monaco önünde 3 yıldır boş tribünler önünde oynuyor sözleşme uzatmak yerine burada milyonların beklediğini biliyor daha gelmeden gösterilen ilgi ortada açıkçası Avrupalı bir futbolcu olsa belki sözleşme uzatmak istiyor diyebilirdim ama Güney Amerikalı olduğu için bence hem iyi sözleşme hem de dolu tribünler önünde oynamak istiyor
Olacağı buydu reissiz daha yenisinizUlan bi arar mesajlar patladi bende herkes baska türlü sikayetler ile yürüdü bana .d
Ben varımSöz vereceksiniz, o kel ManuLonjon’u SPAM yağmuruna tutacağız.
Seri’den sonra bunu hak etmiş olacak.
Kendı bılır bizi kullanıp gelmezse tüm sosyal medyada ömür boyu linclerlerFalcao bizi kullanıyor bu çok açık belli. dün yaptığı açıklamalar da bunu gösteriyor. Tribün falan umurunda değil. Adam bizi hazırda tutuyor. bizim verdiğimiz rakamı sunarsa monaco da kalır.
Monaco da forvet arıyor. Bulursa bırakır Falcaoyu. Bulamazsa uzlaşmaya giderler.
Durum bundan ibaret bnc
tamamiyla bu olduOlacağı buydu reis
![]()
bu is bu hafta bitmezse zaten iptal olur bu transfer.Falcao bizi kullanıyor bu çok açık belli. dün yaptığı açıklamalar da bunu gösteriyor. Tribün falan umurunda değil. Adam bizi hazırda tutuyor. bizim verdiğimiz rakamı sunarsa monaco da kalır.
Monaco da forvet arıyor. Bulursa bırakır Falcaoyu. Bulamazsa uzlaşmaya giderler.
Durum bundan ibaret bnc
Bi bitmedi şu 3-5 Günler3 - 5 gun
3-5 milyon TL koparır bizden herhalde.Ahmet Bulut komisyonunu almaya mı geldi acaba
Önce para sonra Falcao hesabı
Monaco da 1 yıllık sözleşmesi var 8-9 m euro'ya yakın net ücret alacak o kadar para düşkünü biri olsa seneye sözleşmesi bitene kadar parasını alıp boşa çıktıktan sonra gideceği takımdan yüksek miktarda imza parası koparabilme ihtimali olabilirdi. Ayrıca benim düşüncem futbolu seviyor elbette gelirse gene maliyetli olacak ama en azından oynamak için gelecektir.Falcao bizi kullanıyor bu çok açık belli. dün yaptığı açıklamalar da bunu gösteriyor. Tribün falan umurunda değil. Adam bizi hazırda tutuyor. bizim verdiğimiz rakamı sunarsa monaco da kalır.
Durum bundan ibaret bnc