Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.416
- 3.134
- 2.118
Falcao'nun gelmemesi stres yaptı iyice.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Habere bak Falcao'ya 3 milyon bonservis vermiyorlar ama Cenk'e 2.5 kiralama bedeli.Bıktım ulan bıktımtam da dün dediğim olmuş ve haber gelmiş
![]()
Özel | Galatasaray'da Falcao transferi olmazsa Cenk Tosun!
Galatasaray, Kolombiyalıyı çarşamba açıklamaya hazırlanıyor, b planı ise sürpriz bir isim.www.hurriyet.com.tr
Habere bak Falcao'ya 3 milyon bonservis vermiyorlar ama Cenk'e 2.5 kiralama bedeli.Bıktım ulan bıktım
Cenk'i aldın bir sene oynattın.Ya seneye? 25 milyona aldıkları adamı sana kaça verecekler ? Hadi geldi ya aradaki siklet farkı ? Ya taraftar beklentisi ?Everton'ın pilot takımımıyız biz ?iyi de falcaonun yıllığı 5-6-7 gibi rakamlarla konuşuluyor
burda cenk için muhtemelen opsiyonlu birşey planlanıyor
Cenk'i aldın bir sene oynattın.Ya seneye? 25 milyona aldıkları adamı sana kaça verecekler ? Hadi geldi ya aradaki siklet farkı ? Ya taraftar beklentisi ?Everton'ın pilot takımımıyız biz ?
tam da dün dediğim olmuş ve haber gelmiş
![]()
Galatasaray, Kolombiyalıyı çarşamba açıklamaya hazırlanıyor, b planı ise sürpriz bir isim.www.hurriyet.com.tr
Carsamba aciklamayi planladigitam da dün dediğim olmuş ve haber gelmiş
![]()
çarşamba açıklanacak demiş ayrıcaYa pardon da Cenk neyine 3 milyon alıyor? Ali Naci'nin %80 bitti demesi güzel bir şey.
salın belhanda diagneyi alın talisca cenki
arkaya da koyalım bakayokoyu
kadroya bak beee
6 numaraya Necip uyar mı acaba?feghouliyi de satıp quaresmayı fikodan istersek clde namağlup gruptan çıkarız
GSC App