Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Bakayoko bizim aradığımız tarz değil ağır hantal biri..
Cuellar mükemmel olur..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
primer ligin çim kokusunu teneffüs etmiş adamın burda iş yapmama olasılığı yokBakayoko bizim aradığımız tarz değil ağır hantal biri..
Cuellar mükemmel olur..
Lincoln 1 ay sürmemiş miydiUlan valla Falcao rekor kırdı.
Sneijder ve Lincoln bu kadar uzun sürmemisti
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam onunda planlamasını bırakalımda Hocamız ve yöneticiler düşünsünOrta sahaya niye bonservisiyle oyuncu düşünülmüyor anlamıyorum 2 as oyuncu da kiralık olacak seneye Donk ve Selçukta gider 4 tane orta saha nasıl alacaz
Oyun tarzından bahsediyorum..bize basan açık kapatan pres yapan biri gerekprimer ligin çim kokusunu teneffüs etmiş adamın burda iş yapmama olasılığı yok
Neye göre hantal kime göre ağırBakayoko bizim aradığımız tarz değil ağır hantal biri..
Cuellar mükemmel olur..
primer ligin çim kokusunu teneffüs etmiş adamın burda iş yapmama olasılığı yok
İşte tam da bu yüzden Bakayokoyu 2 yıl kiralamak lazımOrta sahaya niye bonservisiyle oyuncu düşünülmüyor anlamıyorum 2 as oyuncu da kiralık olacak seneye Donk ve Selçukta gider 4 tane orta saha nasıl alacaz
evet bencede ama ne bilim adam france ligi orjinli primierde oynamış italyada oynamış bence çok katkı sağlarOyun tarzından bahsediyorum..bize basan açık kapatan pres yapan biri gerek
seri daha zordu ,gelir gelirBakayoko gelirse mükemmel olur ama zor. Olmaz o iş. Daha gerçekçi hedeflere baksınlar artık yeter bu kadsr zaman kaybedildiği
2 yıl kiralık+ zorunlu satın optionu belkide ama 20 milyon olur fiyatı en az herhalde bunun.Bakayoko gelirse Diagne kalsa da şampiyon oluruz,keşke iki yıl kiralasak