Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni sezona jagne ile maraba demeli miyiz sence hayri.dememize gerek yok ustat herif ztn olacaktir.
Galatasaray da Mbappe sesleri
Yardim istemenin zarari yok ama biz mecburmuyuz Apoyu göndermeye? Yokmu genç, dinamik, sempatik, ingilizceyi ana dili gibi konusabilen karizmatik yöneticimiz?Seri transferinde Drogba'nın etkisi yokmuş bunu Seri söylemişti
Ayrıca yardım istemenin ne zararı olur ki renktaş
niye ki
"Chelsea, Frank Lampard'ı etkilememesinin ardından Tiemoue Bakayoko'yu kiralamak için Galatasaray'la görüşüyor." (Simon Johnson)
evet tekrar geçelim,onlar bize kiralıyor...
şu bennacer müptezeli kadar üzen olmadı yav,neyse mustafa kapı ve atalay var bizde
inşallah faydalı olmaz da kiralarız,opsiyonlu ilerleyen dönemdeBennacer,Milan’a nasıl gitti anlamadım. Hemde 13 milyon euroya. Bu Milan tam oyuncu öğütme makinası.
Bize uymaz mı diyorsun renkdaş ?bakayoko'yu isteyenler umarım kendisini gerçekten iyi izlemiş olanlardır.
Yardim istemenin zarari yok ama biz mecburmuyuz Apoyu göndermeye? Yokmu genç, dinamik, sempatik, ingilizceyi ana dili gibi konusabilen karizmatik yöneticimiz?
Falcao'yu nabtın ula Cund?Falcao Galatasaray'da