Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------------------------------------Muslera---------------------------------------------
-----------------Mariano-------Luyindama----Marcao-------Nagatomo-------------------
------------------------------------------Bakayoko--------------------------------------------
--------------------------------Belhanda------------J.M.Seri----------------------------------
---------------------Sofiane Feghouli----------------------Ryan Babel-----------------------
-----------------------------------------Radamel Falcao--------------------------------------

BU MUDUR ?

Tecavüz style...:)

Formayı alacağım da Falcaonun gelişine denk getirmeye çalışıyorum gelse de alsaydık formamızı

Süper Lig yayını için $500M'a imza atan Katarlı beIN, döviz kurunu sabitledikten sonra şimdi de $90M kesti. Kulüplerin "Sabit Kur" nedeniyle zararı son 3 yılda 917M ₺ oldu! Yabancı futbolcuların ödemesini dövizle yapan kulüpler iyice köşeye sıkıştı.

Ekli dosyayı görüntüle 53884

Süper Lig kulüpleri yayın gelirini döviz üzerinden alıyor görünse de kur sabitleme onları çok ciddi zarara uğrattı.

Ekli dosyayı görüntüle 53885

Neyse Beinin yaptığı bu kallesligi Al Rayyanin Diagneyi 16 milyon vermesiyle gozden gormeyebiliriz. Katar ile sicak iliskilerimize devam edebiliriz

Mehmet Özcan' ı tanıyor musun, yeterince izledin mi; yoksa konuşulanlara göre ezbere yorum mu yapıyorsun?!..

Yanlış anlama, ciddi soruyorum. Profil olarak iyi görünüyor, öyle bir futbolcuya çok ihtiyacımız var ve ES tümüyle batık durumda iken transferi zor olmamalı...Ancak ilginçtir, bizzat izleyip yorum yapana rastlamadım...
Oradan dorukhan çıktı gecen sene ayni mevkide bu tarz yorum yapan arkadaşlar gene vardı,zeki çelik çıktı o ligden,cengiz çıktı çağlar çıktı,abdulkadir cikti yakin geçmişte;basit bir mantık sadece alınabilir risk diye bir kavram vardır mehmet özcan alınabilir bir risktir maliyet olaraksa topali gore çok daha makbuldür.Topaldan ne alacağın belli ama bu adam hayal ettiriyor

Geldiğim dönemler Alex Telles kovalıyorduk yav ne günlerdi.

Merhaba. Tanidim :-)
Bakayoko olur mu olmaz mi bilmiyorum fakat Hanedar Londra'ya gorusmeye gidiyorsa gelismeler pozitiftir diye dusunuyorum. Biter bitmez bekleyip gormemiz lazim.
Falcao disinda listede Samatta, Ighalo, Yaremchuk, Onuachu, Aboubakar falan vardi. Ancak Falcao isi olumlu gidince digerlerini askiya aldilar. Oyle ki Samatta ismi iyice dillendirilmisti hatirlarsaniz. Ben icimden herhalde aldik demistim :-)

görüşmeyi direkt hoca sürdüyor demek hea.

Şükrü = Hoca. izinsiz s.çmaya gidemez

Almanya'dan Yunus Mallı olabilir, Nuri Şahin, Levin Öztunalı, Ömer Toprak, Kaan Ayhan(zor tabi..)... veya gurbetçi genç oyuncu olabilir. Yabancı topçuysa eğer havuz çok geniş zaten Allah bilir kim..

Ighalo şahane olurdu hatta Falcao'dan daha etkili dahi olabilirdi.

Evet cok etkili bir isim. Yasi da daha uygun. Fakat Falcao kadar klas mi orasi soru isareti. Adamin attigi golu dun gormussunuzdur. Bizde yillardir oyle gol atan bir santrfor yok valla. Hasretiz :-)

@Şeref Aydın sence falcaomu aboubakarmi yararli olur?

Falcao bence. Oynayarak gelen adamin her zaman daha iyi is cikaracagini dusunuyorum.

Falcao transferinin olabilitesine bi yüzde verebilir misin baskan

7.webp

Bizimkiler de guya muhabir. Transfer icin bir kulubun en onemli isimleri yurt disina cikiyor, kimsenin haberi yok.

Oradan dorukhan çıktı gecen sene ayni mevkide bu tarz yorum yapan arkadaşlar gene vardı,zeki çelik çıktı o ligden,cengiz çıktı çağlar çıktı,abdulkadir cikti yakin geçmişte;basit bir mantık sadece alınabilir risk diye bir kavram vardır mehmet özcan alınabilir bir risktir maliyet olaraksa topali gore çok daha makbuldür.Topaldan ne alacağın belli ama bu adam hayal ettiriyor
Geçen yıl Dorukhan' ın denenmesini isteyenlerdenim. Böyle denemeler mutlaka yapılmalı...Bizim scout ekibinin dikkate alıp almadığı önemli. Hayırlısı...

Bu arada illa Onyekurunun alınmasına gerek yok su an. Forvet ve cdm ihtiyaçları varken biraz lüks bile denebilir

Kanatlarda Babel Feghouli Jimmy Emre ve gönderilmezse Yunus var

Cdm ve forvet mevkilerde durum malum

Geçen yıl Dorukhan' ın denenmesini isteyenlerdenim. Böyle denemeler mutlaka yapılmalı...Bizim scout ekibinin dikkate alıp almadığı önemli. Hayırlısı...
Bennecar da öyleydi iki sene önce alin dendi empoliden çünkü empoli genç potansiyelli oyunculara yatırım yapan bir kluptu ve mantikliydi ha keza ndombele vardı 3-4 sene evvelinde onu da çok öneren olduydu gurrpegi falan mesela baktığında herifin profiline mantikliydi,çok iyi orta sahalar çıkaran bir yerde Fransa 2.liginde oynuyordu ama alınmadı.Her sene belli bir para ben bu tarz oyunculara ayirirdim.Biri bile tutsa zaten tum maliyeti karsilariz fazlasıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt