Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu biz Diagneyi satamazsak FFP eksigimizi nasil kapatacagiz. Kis transfer dönemini mi bekleyecegiz? Gerçi durum öyleyse sezonun ortasinda Maicon Bonservisi elde edecegiz

Şimdi şu Diagne gitmezse sahip çıkarız hikayesini bi kenara bırakalım...niye mi ;

Arkadaş zaten hantal ve koşu mesafesi düşük bi adam Diagne bu sebepledirki sezon öncesi kampı bu tür oyuncular için çok önemlidir...

Diagne, Bartalli'nin ağır idmanlarını yemeden, yükleme yapılmadan ne ligi kaldırır bu haliyle ne de şampiyonlar ligini...Kendini biraz toparladığında ilk yarı zaten bitmiş olur...kimse kusura bakmasın ama hedeflerin olduğu böyle bir sezonda kimsenin ne nazı, ne kaprisi ne de antremansızlıktan kaynaklanan performans düşüklüğünü aklı selim bir Galatasaraylı kaldırmaz...kaldırmamalı da zaten...

• Forma sponsoru yok
  • Transferler muamma
  • 2 yildir adam gibi forvet alinmadi
  • 13m gittin psikolojik vaka diagne'ye son gün yatirdilar
  • Banega almaya gittin, Fernando'yu kaptirdin
  • Falcao almaya gittin, Onyekuru kaptirdin
  • FT olmasa bjk ve fb'den farkimiz yoktu gecen sezon
Yanlış hatırlamıyorsam Ozan Kabak tan gelen para direkt son gün Diagne ye verildi. O transfer olmasaydı parayı şimdi kullanamayacaktık. Ayrıca sadece Mirtoglou forvet olacaktı. Diagne nin şampiyonlukta öyle ya da böyle payı var. Yönetim zaten 6 ay sonra satmak için aldı onu. Dolayısıyla 10 milyon Euro aktarılmış oldu. Ama bugün ama devre arası satılır. Diagne gitmez ise bence son günlere doğru Yunus, Belhanda, Feghouli üçlüsünden biri gidip başabaş kalınır.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En azından bir açıklama yapılmalı artık
mevzu da bu zaten olumlu veya olumsuz açıklama yok hoca bile konuşmuyor madem beceremeyecektiniz bu işe girmeseydiniz girdiniz falcaoyu bonservissiz alamayacagınız çok belliydi gidip monaco ile saçma sapan pazarlık yaptınız adamlara 3-4 m verseydiniz bu iş bitmişti

ötv s falan 20ye bağlanacak cagne ısı sonunda galiba

Sen adamlardan Banega'yi istiyordun. Verene kadar sen de Fernando'yu koz olarak kullanabilirdin. Ama bunu yapamadilar. Elin Avrupalisi yapiyor ama.
Olabilirdi ama bunun sonunda banega ve Fernando kafa kafaya takas mı olucaktı, bunun garantisi yok, ben sonuca bakıyorum, Fernando un bu sene bu paraya satılması, ibrasızlık sebebi olamaz, tek başına ibra nedeni olur

images.jpeg-4.webp

Onyekuru'nun kalmasini ve yaninda daha genc bir santraforu, Onyekuruyu kaybedip, falcaonun gelmesine tercih ederdim. Her iki konunun baglantisi olmasa da. Ikinci yari cok iyi adapte olmustu.

Yanlış hatırlamıyorsam Ozan Kabak tan gelen para direkt son gün Diagne ye verildi. O transfer olmasaydı parayı şimdi kullanamayacaktık. Ayrıca sadece Mirtoglou forvet olacaktı. Diagne nin şampiyonlukta öyle ya da böyle payı var. Yönetim zaten 6 ay sonra satmak için aldı onu. Dolayısıyla 10 milyon Euro aktarılmış oldu. Ama bugün ama devre arası satılır. Diagne gitmez ise bence son günlere doğru Yunus, Belhanda, Feghouli üçlüsünden biri gidip başabaş kalınır.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben belhanda hakkında tarafsizim ama şu an orta saha eksiği varken satılmasına karşıyım

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt