Sezgin Duyuf
Sarı Üye
- 13 Ağustos 2010
- 323
- 224
- 1.313
Neden acaba? Falcao gitti diye mi?3 sefer yazdim kimse takmiyor ama Monaco hocasi Jardim istifa ediyor bilgisine ulastim
ÇILDIRMAK ÜZEREYIM ULANNNNNNN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden acaba? Falcao gitti diye mi?3 sefer yazdim kimse takmiyor ama Monaco hocasi Jardim istifa ediyor bilgisine ulastim
Çok kötü haber yeni hoca gelmeden Falcaoyu yollamazlar ona sorarlar düşünüyor musun kadroda diye3 sefer yazdim kimse takmiyor ama Monaco hocasi Jardim istifa ediyor bilgisine ulastim
Falcao'mum geldigini duyup Diagne'nin gidecegini duysa zaten gitmezson olarak feghouli geçen sezon onca ısrara ragmen gitmedi ve şampiyon yaptı.şimdi ise daha büyük hedefler koymus olmalı önüne.dediği gibi kontratının sonuna kadar kalabilir
etsin bize ne yav,falcao gelsin de tek
bu haberin kaynağı ne ? böyle bir şey olursa yeni hocayı beklemek gerekir3 sefer yazdim kimse takmiyor ama Monaco hocasi Jardim istifa ediyor bilgisine ulastim
Şeref aydın Sağlam bir Duyumcu mu?
Neden acaba? Falcao gitti diye mi?
ilk kez duydum ismini yeni çıkmış galibaŞeref aydın Sağlam bir Duyumcu mu?
5bin takipçisi varsa reklam işine girelim.ilk kez duydum ismini yeni çıkmış galiba
Jardim kalıyor ne alaka Gattuso?Yeni Hoca olarak Gattuso ismi geçiyormus. Gattuso Falcao takimda kalacak diye tutturabilir yada Silvayi yaninda getirip Falcaoyu yollar
Bu yüzden bizim için önemli bir bilgi
Reis-ül admin; Bakayoko haricinde duyumcuk var mi?Okan Turp diye futbolcu mu olur lan