Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antu dan objektif bir yorum :D

''Bakayoko falan her seferinde nasıl doğru adamlara gidebiliyor bunlar ?
Ciddi anlamda söylüyorum aramızda vizyon farkı var. Tutar tutmaz bilmiyorum ama kağıt üzerindeki düşünceleri hep doğru.
Bizim elimizde bu lig için A sınıfı diyebileceğimiz sadece 1 adam varken bunların gittikleri bütün adamlar o seviyede.
Nasıl olacak bu işler ?
Bizim başarılı olmamız için bir çok düşük ihtimalin bir araya gelmesi gerek.''

Anayı karıştırmasak hayır Eminim burda abisi kardeşi fenerli olan vardır. Ama ali koç aziz yıldırım fikret yıldırım yıldırım demirören ulan yazmaya devam etsem 100 tane isim çıkacak. Milyonluk camiaları kimler yönetiyor dicem de daha donanımlısı yokmuş gibi hazine maliye damatta. Damadın el bir benim cepte bir de nese... Ya nasıl bir ülke olduk biz. Allahım yardımcımız olsun

fbli akrabasi da bize kedi diyorsa onlara da kedi anandir diyorum

Onyekuru ne oldu bilen var mi ? Medyamız 2 ye bölünmüş durumda . Bir kısmına göre Monaco da , diğer kısmına göre bizde devam etmek icin Monaco yu reddetti . Tam bir bilgi kirliliği

EBO5c7QW4AAwP4Y

EBO5c7QWsAEFy2U

EBO5c7SXsAUjy5h
EBO5c7SXoAAcxKb

Fenerin transferleri

Muric turkiye
Deniz turkiye
Emre turkiye
Allahyar iran
Kruse almanya
Murat almanya
Ozan turkiye
Garry arabistan
Altay turkiye

Loooooooool

Aslinda su aldiklari ulke herseyi acikliyor

Avrupada disi gelen transferlerin ozellikle yurticinden tutan %10u gecmez :))))

Yahoo Sports Fransa'dan Manu Lonjon, kendisine ait Twitter hesabından paylaştığı haberde Ligue 1 devi Monaco'nun Ndiaye ile yürüttüğü transfer görüşmelerinde büyük mesafe katettiğini yazdı. Fransız gazeteci, deneyimli oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında Rennes ve Lille'in yanı sıra Premier Lig ekiplerinden Everton'ın da olduğunu kaydetti.

Monaco döneminde 4-4-2 oynadıklarında çift 8 gibi oynatıyordu Baka ve Fabiyi. Conte benim izlediğim maçlarda 8 kullandı hatta bayağı hata yapıp ciddi tepki almıştı bir maçta.

Aynen benim aklimda 8 numara performansi kalmis celsi döneminden

Pana macinda hoca seri’yi 6 da donk’u 8 de kullandi belki de donk’un yerine alacak böylelikle 3x8 le oynayacak

Bu sekilde olur ama 3x8,mesela Banega falan gelse bence olmaz

axe1907_Fb - 06.08.2019 00:53

bakayoko yu almasınlar ‚ alamazlar da alırlarsa zaten ‚ bizimkiler hiç parayı boşa harcamasınlar
comoli geri gelmesin.. ali koç da babasının şirketlerinde ofis boy olarak geri donsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt