Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyaretçiler korkmayın la gelmez ikisi bir gelmez.

Ama ya gelirse...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün hoca basın toplantısında transfer konusunda bişeyler der zaten bu yaz hiç medyaya konuşmadı ilk kez basın karşısında olacak aslında konuşmaması bir nevi işlerin yolunda gittiğinin göstergesi kötü durum olsa muhakkak devre arasında olduğu gibi yönetime giydirirdi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

66yozgatfb

an itibariyle KUDURMUS durumda, surekli nainggolanda almisti banega da almisti bunlar diye dalga geciyor.

Bakayoko gelirse, 30cm nereye girecek belli oldu, kodumun ezigi.
ya şu salağı çok önemli biriymiş gibi ne taşıyıp duruyonuz

Forum'da bir kac uye'ye salak tespiti yapmis oldugum icin bir hafta ban yedim. Malesef Dr. sifatini resmi olarak belgelendirmeden sahislara 'salak' tehsisi forumda koymak yasakmis.
Ben caps paylastim bir hafta bana da takmislardi cok da saapma her ne kadar boyle bir donemde ban yemek koyuyorsa da

Yönetim inşallah gerçek bir b planına sahiptir ara transfer döneminde alan carvalho peşinde harcanan zamana atılan postlara bakıyorum da sonu benzemez ders alınmıştır umarım falcao ikili oynuyo gibi ve bizi kullanıyor şahsi fikrim renktaslar fazla saplanıp kalmayalım bu falcao olayına

Benimde çekindiğim nokta o. Monaco forvet alamaz da Falcao'ya yeni sözleşme teklif ederse büyük ihtimal kalır. İsteseler her türlü bizim teklif ettiğimiz kadarını ederler. Monaco'nun isteyip istememesine bağlı bu iş.

fbli akrabasi da bize kedi diyorsa onlara da kedi anandir diyorum
Ben de Galatasaray kültürün beşiği diyorum. Galatasaraylı olmak herkesten farklı olmaktır diyorum. Milletin anasına sövmeyelim diyorum. Bize pcden klavyeden kedi diyenin kendi kedidir diyorum. Sanki küfrediyorum. Ya arkadaş cidden bırakın şu magandalığı. Hayır yanlış anlama sana değil lafım. Ben rekabetten yanayım. Fenerli Beşiktaş lı tonla arkadaşım var hepsiyle de çok iyi anlaşıyorum. Onlarla sohbet ederken de iyi ki Galatasaraylı olduğumla beni Galatasaraylı yapan rahmetli dayıma binlerce kez şükrediyorum. Eline döner bıçağı alan taraftar yok artık çüş adam değilsin, rakip takımın taraftarının anasına küfretmek yürü be koçum kim tutar seni. Ben kendime yakıştıramıyorum abi yakıştıranlara da saygı duymuyorum yolları kapalı olsun. Saygılar.

Ba-ka
Ba-ka Yoko
Ba-ka Yoko
Ba-ka Yoko O O!

X2

Meşhur bir şarkı var... Onun melodisi ..ismi aklıma gelmiyor şu anda

Yazdıklarına baktım da nasıl gaza gelmişler. Emrehole, Ercans gibi tipi tipler yüzünden anadolunun kabul etmediği adamlara saf yetenek gözüyle bakıyorlar. 3 5 de iftira, çamur atmayla sezonu tamamlıyorlar hoooop mayısta kupa imparatorun ellerinde.

Yalniz Bakayoko tam Drogbalik. Hem Fransiz hem Fildisi ve Chelsea'nin efsanesi. Amram'a bir telefona bakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt