- 3 Haziran 2015
- 57.441
- 66.669
- 4.143
Hoca dahil herkes istiyor 8m üstünde teklifler varsa artık bu işi uzatmazlar diye düşünüyorum
Ben Diagne için masada bir resmi teklif bile oldugundan süpheliyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca dahil herkes istiyor 8m üstünde teklifler varsa artık bu işi uzatmazlar diye düşünüyorum
keşke diagne açıklansa beni 1 hafta götürür bufalcao ve bakoyoko olur mu bilmiyorum ama sanki diagne acıklanacak gibi hissediyorum. :d açıkçası bana kafi. bu tansfelerin tıkanmasının sebebi kulüplerin para istemesi. ffpden dolayı da rahat davranamıyoruz. artık 3 ün 5 in hesabını yapmadan diagne devesini elden çıkarıp bahsi geçen oyuncularn kulüplerinin istediklerine yönelmeliyiz.
falcao ve bakoyoko olur mu bilmiyorum ama sanki diagne acıklanacak gibi hissediyorum. :d açıkçası bana kafi. bu tansfelerin tıkanmasının sebebi kulüplerin para istemesi. ffpden dolayı da rahat davranamıyoruz. artık 3 ün 5 in hesabını yapmadan diagne devesini elden çıkarıp bahsi geçen oyuncularn kulüplerinin istediklerine yönelmeliyiz.
duyumluk durum dünkü yazdıklarımız vardı işte tutarlılığını hep beraber test edeceğiz. eğer tutturursa zaten kişinin foruma transferi için adımları atıyoruz.duyum mu aldiniz danyal bey
Bonservis 14 milyon mu adminim?falcao ve bakoyoko olur mu bilmiyorum ama sanki diagne acıklanacak gibi hissediyorum. :d açıkçası bana kafi. bu tansfelerin tıkanmasının sebebi kulüplerin para istemesi. ffpden dolayı da rahat davranamıyoruz. artık 3 ün 5 in hesabını yapmadan diagne devesini elden çıkarıp bahsi geçen oyuncularn kulüplerinin istediklerine yönelmeliyiz.
kafasını sahaya verse kötü oyuncu değil ama konsantrasyonunu arabalara kadınlara ve gol atmak yerine basite kaçıp penaltı almaya yoğunlaştırdığı için işimize gelmez şu saatten sonra.Cagnenin bu sezon futbolcuya dönüşeceği hissiyatına sahibim.