Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su falcaoyu alsak da monaco paylasilmasa artik burda adamlarin butun transfer seceresini tutar olduk.lepzigden agustini istiyomuş monaco
hocam iç yapıyı az çok bilen birisi olarak soyliyebilirimki transferi gizli tutmak o kadarda kolay değil. çunku bir çok kişi dahil transfere hele kalıcı bi transferse çok fazla kişi transfer sürecinde oluyor. ama kiralıklarda iş hemen bitiyor mesela seri geçen yıl onyekuru gizli kaldı anlıyacagın kolay bir iş değil hocam gizli tutmak yoksa yonetımde gızlı kalmasını isterŞu transfer olayları bu kadar ayyuka çıkarılmasa çok mu zor.. Modeste, Alan Carvahal, Banega, Falcao ve daha bir çoğu. haftalarca hep aynı beste adamlara twitter instagram her türlü maymunluklar yapmalar ve hayal kırıklıkları. Şu işleri gizli götürün her seferinde aynı şey olmaz ki. sabah akşam Banega, Falcao yine sezon başladı. İyi bir kadromuz var en azından Diagne-Mitroglu satalım da alternatif bir forvet alalım. Falcao ile pazarlık lüksü olur. Falcao Falcao diye diye kulüp batacak. 20 milyon 3 yıllık sözleşme+bugunde 3 milyon euro Monaco istiyormuş. Açıktan para istediği söyleniyor. Bize genç oyuncular lazım. Yarın öbür gün kimi satacağız da mali imkan ortaya çıkacak. Lyundama ve Marcao 12-13 verdik ama maaşları çok cüzi. Kaza bela sakatlık olmaz ise 30-50 arası ikisini satabiliriz. Hem maaşı dünya olsun hem yaşlı olsun hem bonservisi olsun hem de son alıcısı ol. İNSALLAH tutarda ya tutmazsa.. Kim kalkacak bu mali külfetin altından. Şu adama yalvarma kültürünü de bırakın..Galatasaray burası ayağa düşürdünüz iyice.
Ben bu yuzdeleri anlamiyorum.Yolculuk yaparken radyospor'u dinledim içim karardı.Falcao gelme ihtimali %20 dedi şerefsizler
yüzde vermelerini transferin gecikmesine bağlıyorum.çok uzadığı zaman araya başka avrupa kulubü girip alıyorBen bu yuzdeleri anlamiyorum.
20% nasil oluyor? Neye gore 20%?
Cok sacma
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
Lille beni bekliyormusYusuf Lille formasi giyinmis ama daha hic kap aciklamasi yok
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk