Burak Bilim
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2009
- 1.213
- 530
- 1.683
General "El Tigre" gelsin ve ekip tamamlansin artik!
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
General "El Tigre" gelsin ve ekip tamamlansin artik!
![]()
Liseciler Galatasaray'ı düşündükleri için yönetimin üstüne gitmiyor ki muslukları kesildiği için gidiyor.Mamalarını yeseler üstlerine gitmezler.Şu maaş bütçelerine bakınca aklıma geldi de Selçuk Burak falan 3.5 milyon alıyorlardı. Gelen yabancı kim ise 3 milyon un altında gelmiyordu. Tamam Euro değeri arttı falan diyeceksiniz de gelenler için para birimi Euro zaten. Kime giderse gitsin Euro alacak bu adam...
Şimdi şu liseliler çıkmışlar herşeye muhalefet ediyorlar da... Bu adamlar bu takımı böylesine bir borç yüküne sokup ondan sonra kaçıp gitmediler mi? Şu başkandan birşeyler öğrenseler. Bence Galatasaray menfaatleri için tonlarca laf yemeyi baskı altına alınmayı göze alıyorlarken bu kadar üstlerine gidilmesi saçma...
Baros mesajı duruyor mu Admin Bey?O da iyi almıştı da asıl "baros" yazan mesaj 200ü geçmişti.
Mahirin alkol mesajına da 135 like falan aldırmıştım.
Fotoshop değil mi bu? Kıllara bakılırsa Selçuk gibi duruyor. Demek ki Selçuk'a çok yakışıyor bu formaForma da yakisiyor elemana
![]()
Ya bırak şu dangalağı üstadımbu zulfo aga denilen bir herif vardı nasıl da inanıyorlardı , salı günü falcao istanbulda diye diye takipçi kastı.
hala atıyor mu tweet it herif ?
Bunu daha önce defalarca yazdım burada zaten. Lisecilerin en büyük derdi şu yapılandırmayı kendilerinin yapmasıydı. Oradan kendi ceplerine birşeyler sokma derdindelerdi. Bu yüzden zaten yönetim kuruluna sormadan niye bu anlaşmayı yaptınız diye saldırmaya başladılar. Dertleri kulübü yönetmek değil paraya hükmetmek...Liseciler Galatasaray'ı düşündükleri için yönetimin üstüne gitmiyor ki muslukları kesildiği için gidiyor.Mamalarını yeseler üstlerine gitmezler.
Önemli olan işlevi
Cagnenin bu sezon futbolcuya dönüşeceği hissiyatına sahibim.
haydaaa o kimKANGIN LEE nin askerleriyiz
antremana gidiyor heraldeBugünkü paylaşım