Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
General "El Tigre" gelsin ve ekip tamamlansin artik!

images

IMG_5784.webp

Şu maaş bütçelerine bakınca aklıma geldi de Selçuk Burak falan 3.5 milyon alıyorlardı. Gelen yabancı kim ise 3 milyon un altında gelmiyordu. Tamam Euro değeri arttı falan diyeceksiniz de gelenler için para birimi Euro zaten. Kime giderse gitsin Euro alacak bu adam...

Şimdi şu liseliler çıkmışlar herşeye muhalefet ediyorlar da... Bu adamlar bu takımı böylesine bir borç yüküne sokup ondan sonra kaçıp gitmediler mi? Şu başkandan birşeyler öğrenseler. Bence Galatasaray menfaatleri için tonlarca laf yemeyi baskı altına alınmayı göze alıyorlarken bu kadar üstlerine gidilmesi saçma...
Liseciler Galatasaray'ı düşündükleri için yönetimin üstüne gitmiyor ki muslukları kesildiği için gidiyor.Mamalarını yeseler üstlerine gitmezler.

Muslera
Linnes luyindama marcao nagatomo
Bakayoko seri
Feghouli emre mor babel
Falcao

Bu yönetim

Şener
Emre akbaba
naga
Mitro
diagne

Maaşları hariç diğer verilen maaşları çok iyi verdi

Liseciler Galatasaray'ı düşündükleri için yönetimin üstüne gitmiyor ki muslukları kesildiği için gidiyor.Mamalarını yeseler üstlerine gitmezler.
Bunu daha önce defalarca yazdım burada zaten. Lisecilerin en büyük derdi şu yapılandırmayı kendilerinin yapmasıydı. Oradan kendi ceplerine birşeyler sokma derdindelerdi. Bu yüzden zaten yönetim kuruluna sormadan niye bu anlaşmayı yaptınız diye saldırmaya başladılar. Dertleri kulübü yönetmek değil paraya hükmetmek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt