Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aston villa 2 gün içinde almak zorunda o zaman diagne yi inandırıcı gelmedi bana

Bakayoko gelmeye sıcak bakmıyorsa taraftar twitini niye beğendi
Bunlar bizi manyak etmeye mi çalışıyor yav

Aston Villa neden Diagne'yi alsın ki?

Transfer sezonunun başında 25 milyon € verip Wesley'i aldılar Club Brügge'den.

Aşağı yukarı aynı stil oyuncular. Yetenek olarak söylemiyorum oradaki fark çok açık :)

Bence imkansız o transfer ama William D'avila, Nakamba ve Trezeguet'den sonra Diagne'yi de oraya çakarsa ondan büyük menajer yoktur zannımca...

Diagne Ingiltere’de çalışma izni alır.

- Son 2 yılda uluslararası müsabakalarının yüzde %80 oynaması gerekiyor.

Diagne, Senegal milli takımı formasını ilk 2018’de giydi. Ilk maçından sonra 9 resmi müsabakalarında forma giydi.
Başka puanlamalari da var galiba o güne kadar ödenen bonservis yaş vb hepsinin puani var ona göre izin aliyor.

Ha izni çıksa bile yarın gitmesi lazım yoksa yetişmez

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne EPL olayı imkansız, saçmalamayınız.
tenor (1).gif

Aston Villa neden Diagne'yi alsın ki.

Transfer sezonunun başında 25 milyon € verip Wesley'i aldılar Club Brügge'den.

Aşağı yukarı aynı stil oyuncular. Yetenek olarak söylemiyorum oradaki fark çok açık :)

Bence imkansız o transfer ama william d'avila Nakamba ve Trezeguet'den sonra Diagne'yi de oraya çakarsa ondan büyük menajer yoktur zannımca...
12-13 milyon İngiliz kulüpler için küçük rakamlar. Wesley'in yedeği olarak düşünüyor olabilirler yedeği olarak ciddi adayı Kodjia gibi gözüküyor ve ondan pek mutlu değiller. Diagne'yi alıp onu satabilirler başka ligteki takımlara. Ama Diagne konusunda artık kap gelemden hiç nibir şeye itibar etmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt