Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.366
- 7.541
- 1.948
Anlasildi
fb’nin transferi övüp durduğu için sanırım kripto ilan edildi.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlasildi
bakayoko için gidildi ama baska görüşmeler de yapacak dedi bugun ali naci.ana hedef bakayokoymuş.2 gündür ingilterede.cenk için de görüşecekmiş.şeref aydın da önceden gittiğini söyledi ve daha cok bakayokoyu işaret etti sanırım o da.eksik bilgi sendekiÖğlen Rodop, Bakayoko için gitmedi Şükrü Hanedar demişti. Meğer doğruymuş ana konu Diagne imiş.
45 milyon euro peşin para almışız. Yapılandırmadan öyle diyorlar.
renkdas persembe tsi ile 19 da bitiyor inglterede transfferEğer olumlu gelişmeler olacaksa bunun haberini ancak Perşembe günü alırız diye düşünüyorum.
Yarın kupa maçı var kimse Kap açıklaması falan beklemesin.
Perşembe, Cuma gibi olumlu haberler gelir bence.
Birde ne olursa olsun bizim Fatih Terimden sonra ki td yi şimdiden yetiştirmemiz gerekiyor 5 sene sonra sözleşmesi bitiyor zaten ,hoca sözleşmesi bitince td liği bırakır gibi ama onun yerini doldurmak sıkıntı
Resmen anamıza sövmüşler.Saka mi ulam bu
Olympiakos Teknik Direktörü Christian Karembeu: "Kostas Mitroglou'nun transferi gündemimizde yok, Eskişehirspor'dan Mehmet Özcan ile ilgileniyoruz"
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben olsam hic girmezdim bu yapilandirma isine. Bunu bankacı olarak soyluyorum.
Zeki Uzundurukan:Rakitic Barcelona yönetimine Bırakın Galatasaray'a gideyim dedi.
yarın akşam bir şey olmazsa asparagas haber demektirEğer olumlu gelişmeler olacaksa bunun haberini ancak Perşembe günü alırız diye düşünüyorum.
Yarın kupa maçı var kimse Kap açıklaması falan beklemesin.
Perşembe, Cuma gibi olumlu haberler gelir bence.
renkdas persembe tsi ile 19 da bitiyor inglterede transffer
yarın belli olur hersey.
Beyler bu Christian Karambeu bizim forumda galiba.Ahmet Denizci'den şüpheleniyorumSaka mi ulam bu
🗨Olympiakos Teknik Direktörü Christian Karembeu: "Kostas Mitroglou'nun transferi gündemimizde yok, Eskişehirspor'dan Mehmet Özcan ile ilgileniyoruz"
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfer döneminin 2 gün sonra biteceği yer için gündem oluşturmak da pek mantıklı gözükmüyor.Ben de hem vakit geçirmek taraftarı oyalamak hem de katar kulübünün hızlanmasını sağlamak için yem olduğunu düşünüyorum.Şükrü satacağı oyuncu için görüşme yapmaya mı gidecek? Adamlar gelir ister