Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Gomis gelsin isterim. Ligde 20 gol atar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zirkonyum dişlerin fiyatı ne durumda rengimArkadaşlar öncelikle merhabalar.. Yaklaşık 5 6 senedir takibinde olduğum ve son 2 senedir de üye olarak takip ettiğim bu foruma ilk mesajımı atmaktayım. Üzüntüsüyle, sevinciyle, yeri geldiğinde agresyonu ve yeri geldiğinde saygı, sevgiyle bütün duygularınıza şahit ve eşlik ettiğimi bilmenizi isterim. Herkese güzel ve mutluluk dolu bir transfer dönemi dilerim ve tabi ki ivedilikle Falcao ve DOS beklerim.Bu arada mesleğim Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi. Ağzınız ve dişinizle ilgili herhangi bir problem söz konusu olursa elimden geldiğince ilgilenmekten mutluluk duyarım.. Sevgiler ve Saygılar
ne gomisi abi ya diagne kalsın daha iyi

Hocam bisey bilmiyor ya daha emre moru tutturamadirodopun yayınından anladığım bu hafta da bir yol olmaz haftaya zaten bayram
Evet benim renktaş..
Far Cry 5 oynayanlar bilir, bu tam bir İbo Seed, tam bir father
kuşlardır onlarToplam: 1,231 (Kullanıcı: 668, ziyaretçi: 563)
Herkes forumu bir kenara açıp başka yerlerde geziniyor herhalde![]()
ama gidişat o yönde ben zaten şu diagne olayını da pek anlamadım da olumlu bakmak istiyorumHocam bisey bilmiyor ya daha emre moru tutturamadi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaşlar öncelikle merhabalar.. Yaklaşık 5 6 senedir takibinde olduğum ve son 2 senedir de üye olarak takip ettiğim bu foruma ilk mesajımı atmaktayım. Üzüntüsüyle, sevinciyle, yeri geldiğinde agresyonu ve yeri geldiğinde saygı, sevgiyle bütün duygularınıza şahit ve eşlik ettiğimi bilmenizi isterim. Herkese güzel ve mutluluk dolu bir transfer dönemi dilerim ve tabi ki ivedilikle Falcao ve DOS beklerim.Bu arada mesleğim Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi. Ağzınız ve dişinizle ilgili herhangi bir problem söz konusu olursa elimden geldiğince ilgilenmekten mutluluk duyarım.. Sevgiler ve Saygılar