Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her transfer dönemi bu büyük taraftarı hasta etmek zorunda değilsiniz.2 senedir şampiyonlar ligindeyiz yani bu iş para meselesi değil.Transferde zaten eksideyiz yani bu iş Ffp meselesi de değil.Taraftar eksikliği net bir şekilde görüyor. BE-CE-RİK-SİZ-LİK

DwWaJjwWoAgeTrN

8 tane transfer yapıldı ne saçmalıyorsun

Ataturk cok buyuk bir insan ve karakterdi,cok az insana bahsedilen essiz bir zeka ve kusursuza yakin bir feraseti vardi;ama gel gor ki ben ataturkun basit seylere malzeme edilmesini dogru bulmuyorum.

Sonuna kadar katiliyorum renktasim basit seyler oldugunun bilincindeyim ama dayanamiyor insan iste

APONUN YALANI ORTAYA ÇIKANA KADAR KONUŞMAMA KARARI ALDIM ..

SONRA GELİP BU KARDEŞİNİZDEN ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ TAMAM MI ?

EĞER GELİRSE FALCAO BEN HEPİNİZDEN DİLERİM AMA GELMESSE SİZ BENDEN ÖZÜR DİYECEKSİNİZ ..

rasim ozan ağzı bantlı ile ilgili görsel sonucu

Angut. com cildirmis ali k.oç'un kellesini istiyor ;D

Hahahaha min. 5,6 transfer lazım bunlara ki hadi şartlardan dolayı 3 transfer yapabilecek olsan bile 1 stoper, 1 kruseyi rahatlatacak mc, 1 de forvet alsalar kendi çaplarında level atlarlar halbuki.. hücumda alternatifleri yok hala stoper , 6 numara arıyorlar :asd:

Beşiktaş, Bursaspor'dan Muhammed Şengezer ve Umut Meraş'ı transfer etti. (DHA)

EĞER GELİRSE FALCAO BEN HEPİNİZDEN DİLERİM AMA GELMESSE SİZ BENDEN ÖZÜR DİYECEKSİNİZ ..

Adamın söylediğini yorumlayan sensin. Niye özür diliyorsun, neden özür bekliyosun ki.

Kardeş biraz sağduyulu ve mantıklı konuş desem ebediyete kadar susma ihtimalin yüksek.

Beşiktaş ne yapıyor acaba.

Ulaaa fiko. Kuluplerbirliginde böyle arkadan ayak yaparsan takımın böyle hale düşer. Sahada cevap verin tatava yapmayın artık.

Sabahın erken saatlerinde güzel haberler almıştık oysa ki bugun de birşey çıkmadı.. Bakalım bu sabah nasıl geçicek 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt